in

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 7. FEBRUAR: Ribe će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK će razgovarati o braku!

OVAN 

LJUBAV: Moguća je nestabilnost u sferi odnosa, pre svega zbog toga što ste naleteli na nekog ko nije sklon tome da vam podilazi. POSAO: Uskoro će se otvoriti neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK 

LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za sebe nego za odnos, što će vam partner zameriti. POSAO: Moraćet da se posvetite dodatnim obavezama. Izgleda da ćete imati stresan dan na poslu. ZDRAVLJE: Trebali bi da se čuvate prehlade.


UVEK SU TU ZA SVOJE NAJMILIJE! Ovo su najveće dobrice horoskopa!


OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

Pixabay

Bikovi, čuvajte se prehlade!

BLIZANCI 

LJUBAV: Sjajan dan za to da ga provedete u društvu bliskih osoba. Okruživaće vas veselo raspoloženje I smeh. POSAO: Nemojte rizikovati jer vam se taj rizik neće isplatiti. ZDRAVLJE: Mučiće vas hronične tegobe.

RAK 

LJUBAV: Izgleda da ćete imati priliku da izađete, zabavite se I eventualno nađete ljubav. POSAO: Moguće su promene u sferi posla I novi kontakti koji će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Problemi u predelu stomaka.

LAV

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi, što verovatno nije dobra vest za one koji žele promenu. POSAO: Mogući su pravni problemi ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA 

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. Bliskost na mentalnom nivou. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode, kao I moguće logističke probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

Pixabay

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba, ali odnosi sa istima će ili prerasti u prijateljske ili ostati površni. POSAO: Bez promena I naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Moguća je da ćete patiti zbog napada migrene.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ovo je dobro vreme za to da pokrenete razgovor o nekim značajnim temama I rasčistite sve što vas muči. POSAO: Tačno znate kako da postignete ono što se zahteva od vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Sjajna komunikacija sa svima pa I osobom koja vas interesuje. Moguć je I razgovor o budućnosti, veridba ili brak. POSAO: Dobićete dobru priliku u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC 

LJUBAV: Vrlo ste nervozni u ovom period, što je donekle oštetilo vaš ljubavni život. POSAO: Oduvek imate mnogo energije, a sada imate I potrebno znanje da biste postigli ono što želite. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Imaćete više prilika, ali nećete biti raspoloženi. Verovatno se ništa neće desiti u ovoj sferi. POSAO: Lako ćete obavljati posao zbog čega ćete imati uspeha I biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Loše varenje.

RIBE 

LJUBAV: Ovo je odličan period za one koji žele da ozakone svoju vezi, i obznane svoju ljubav svetu, da to I učine. POSAO: Rad sa inostranstvom, ili posao koji zahteva putovanje. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.