in

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. APRIL: Device će uživati u radu, a OVAJ ZNAK treba da bude oprezan u saobraćaju!

OVAN

LJUBAV: Trenutno ste mnogo više usmereni na karijeru nego na ljubav. POSAO: .dodatne odgovornosti u poslu će vas opteretiti. Imaćete utisak da vaš trud nije crnjen. ZDRAVLJE: Glavobolja ili sinuzitis.

BIK 

LJUBAV: Doživećete probleme u ovoj sferi I nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće je da će se desiti promene na poslu. Nepredviđeni troškovi I šteta. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


U SVE LAKO POVERUJU! Ovo su NAJNAIVNIJI horoskopski znaci!


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je virtuelna ljubav I interes za nekog s kim komunicirate preko socijalnih mreža. POSAO: Sreća u radu sa uspešnim muškim osobama. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija organizma.

pexels.com

Blizancima je potrebna detoksikacija

RAK 

LJUBAV: Uglavnom ćete se družiti sa porodicom I raditi na dobroj porodičnoj atmosferi. POSAO: Vaš trud će se uskoro isplatiti ili će biti priznat na izvestan način. Progres u sferi finansija. ZDRAVLJE: Mogući su stomačni problemi.

LAV 

LJUBAV: Aktivno ćete se interesovati za nove ljude, poznanstva I prijateljstva. POSAO: Logistički ili finansijski problem vam mogu otežati postizanje zacrtanih ciljeve. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekoga s kim imate poslovni odnos. POSAO: Vrlo ste vredni, kreativni I uživate u radu, što je dobro za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Današnji dan ne obećava zadovoljstvo I na emotivnom ili fizičkom nivou. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Doživećete blokadu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća je blokada u vašem ljubavnom životu. Možda ćete napraviti neku promenu. POSAO: Nepovoljan period za finansije I privatan biznis bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Prati vas dobra sreća u sferi odnosa. Moguće brojne prilike I lepa poznanstva. POSAO: Moguće je da ćete nazadovati u karijeri ili pak doživeti privremenu blokadu u istoj. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Trenutna pozicija Marsa će doprineti tome da budete mračniji I nepoverljiviji nego inače, što je loše za ljubav. POSAO: Mogući problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas je dan intenzivnih emocija, što može biti dobro a može biti I loše zavisno od toga da li su vaše emocije pozitivne ili ne. POSAO: Moguć uspeh ali I zamorenost poslom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

RIBE 

LJUBAV: Bićete interesantni mnogima, pa I osobi koja vam se dopada. POSAO: Problemi u karijeri I neprijatne promene izazvane krizom I nekim negativnim okolnostima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pratite nas na društvenim mrežama