in

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 31. JANUAR: Za Blizance je dan kao STVOREN ZA LJUBAV, a ovaj znak će naći POSAO IZ SNOVA!

OVAN

LJUBAV: Tražite nekoga s kim možete da uživate u malim životnim zadovoljstvima. POSAO: Problem je što pravite novi plan pre nego što realizujete stari. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Poradite na komunikaciji sa partnerom da bi vaš ljubavni odnos bio potpuno hramoničan. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojim statusom, niti nadređenima. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

BLIZANCI

LJUBAV: Povoljan dan jer ste vrcavi i vrlo komunikativni. Vaš smisao za humor će vam pomoći. POSAO: Osećaćete zadovoljstvo zbog uspeha koji ćete postići. ZDRAVLJE: Manje stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vi ste konvencionalni i tražite nekoga s kim možete da zasnujete porodicu i imate miran život. POSAO: Uspeh u oblasti administracije i logistike. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

pexels.com

LAV

LJUBAV: U ovom periodu ste puni energije i novoprobuđenog entuzijazma, pa vas ništa ne može obeshrabriti. POSAO: Možda ćete morati da sanirate neku štetu koja će nastati. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Nekada vam je teško da se otvorite za druge, ali to danas neće biti problem. Doživećete bliskost sa nekim. POSAO: Novi posao u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Nemojte pristati na manje, jer u ovom periodu možete ostvariti kompletan odnos. POSAO: Problem sa nekretninama ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Alergije.

ŠKORPION

LJUBAV: Naći ćete ljubav, ili barem nekog ko će vas zainteresovati, na nekom neočekivanom mestu. POSAO: Solidna poslovna situacija, moguća pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Slab apetit.

pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Treba vam partner koji će razumeti vaša visoka stremljenja. Vi nikada ne ciljate nisko. POSAO: Osećaćete se frustrirano zbog nekih loših okolnosti. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.

JARAC

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti pun događaja. Privući ćete mnogo pažnje. POSAO: Moguć je intelektualni rad ili neki iz oblasti trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako ćete napredovati u prijateljskim odnosima, u ljubavnim možete nazadovati. POSAO: U svom ste elementu i na svom terenu. Možete naći posao baš kakav tražite. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

LJUBAV: Vrlo ste druželjubivi danas, a to će vam stvoriti nove prilike za ljubav. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, kao i druge pozitivne promene. ZDRAVLJE: Pogoršanje.