in

HOROSKOP ZA PETAK 4. FEBRUAR: Vodolije će napredovati u karijeri, a OVAJ ZNAK će doživeti poboljšanje u sferi finansija!

OVAN 

LJUBAV: Naletećete na nekoga ko je vrlo sličan vama I s kim ćete ostavariti instant bliskost. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema na radnom mestu. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete se ludo zaljubiti jer ima šansi da sretnete nekog ko je vaš tip osobe. POSAO: Imaćete dobar dan na poslu I trudićete se da uspostavite balas između rada I zabave. ZDRAVLJE: Dobro.


3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU PROBLEMI U FEBRUARU! Stiže OLUJA , proverite da li će vam zvezde zakomplikovati život


VODOLIJA – SIMBOL BUNTOVNIŠTVA I NEZAVINOSTI! Ako ste rođeni u ovom znaku, OVO MORATE DA ZNATE

VODOLIJA - SIMBOL BUNTOVNIŠTVA I NEZAVINOSTI! Ako ste rođeni u ovom znaku, OVO MORATE DA ZNATE

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete otvoreni I prijateljski nastrojeni, lako ćete upoznati više zanimljivih osoba ali verovatno ne u direktnom kontaktu. POSAO: Moguće je uspeh u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK 

LJUBAV: Imaćete dilemu u vezi ljubavnog života, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda ili prilika. POSAO: Radićete više I napornije od bilo koga drugog, zbog čega ćete zaslužiti pohvale nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

pexels.com

Rakove očekuje promenljivo zdravlje

LAV 

LJUBAV: Izgladićete moguće problem ili nesporazume koje ste imali sa parterom. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite za sebe, kao samostalni preduzetnik. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA 

LJUBAV: Konačno ćete dobiti neku priliku u svom ljubavnom životu, koja zaslužuje da se portudite da je ostvarite. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VAGA 

LJUBAV: Sve funkcioniše u vašem ljubavnom životu. Možete očekivati pozitivne događaje. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Slab imunitet, treba da se pričuvate.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete prekinuti neki odnos u kome ste ili ćete biti nestrpljivi da doživite novu ljubav. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog hira ili raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete I više prilika za ljubav nego što vam treba. Sreća u sferi odnosa. POSAO: Možete dobiti dobru ideju koja ima potencijal da vam poboljša budućnost. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC 

LJUBAV: Ne oklevajte da zgrabite priliku koja se nudi, jer ovo je vaše vreme za ljubav a zimska idila će sve to samo još više naglasiti. POSAO: Doživećete poboljšanje u sferi finansija, ali nemojte se opuštati. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je daćete danas imati prilike koje ćete propustiti zbog obaveza I fokusiranosti na iste. POSAO: Napredovaćete u karijeri a moguće je I da će vam se uslovi rada znantno poboljšati. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Dobri planetarni uticaji su prisutni već nekoliko dana, kao I danas. Iskoristite ih za to da nađete ljubav ako već niste. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.