in

HOROSKOP ZA PETAK 11. FEBRUAR: Vodolije očekuju pravni problemi, a OVAJ ZNAK će ostvariti uspešan partnerski posao!

OVAN

LJUBAV: Može vam se dopasti neko na poziciji moći, ali sa takvom osobom biste sigurno upadali u ego sukobe. POSAO: Trenutno ste blokirani ili primorani da cupkate u mestu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguća je veza sa mlađom osobom, ili značajno poznanstvo koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Nestabilno stanje na planu karijere. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


EKSKLUZIVNO! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: 2022. godina nam donosi VELIKE i NAGLE promene, a ova 3 ZNAKA će se MATERIJALNO obezbediti i rešiti pitanje STANA


AKO STE ROĐENI IZMEĐU 20. JANUARA I 18. FEBRUARA ONDA STE POSEBNI! Ljubav vam nije na prvom MESTU, a ovi ZNAKOVI su vam SRODNE DUŠE

AKO STE ROĐENI IZMEĐU 20. JANUARA I 18. FEBRUARA ONDA STE POSEBNI! Ljubav vam nije na prvom MESTU, a ovi ZNAKOVI su vam SRODNE DUŠE

BLIZANCI

LJUBAV: Ljudi sa kojima radite mogli bi da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva započinjanje nečeg novog i liderstvo. ZDRAVLJE: Slabije.

pexels.com

Blizanci će se slabije osećati

RAK

LJUBAV: Moguće promene i kriza u sferi ljubavi. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva moglo bi da izazove velike probleme u sferi karijere i posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost ima mnogo veze sa vašim uspehom. POSAO: Moguća je finansijska dobit, ali nemojte preterivati sa trošenjem. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

DEVICA

LJUBAV: Pažnja vam je usmerena na druge oblasti života, zbog čega neće biti posebnih dešavanja. POSAO: Moguće je da ćete impulsivno ulagati, što za vas nije karakteristično. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Danas je odlučujući dan za vaš ljubavni život. Desiće se neka veća promena u ovoj sferi. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao, podršku porodice i prijatelja. ZDRAVLJE: Alergije.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš ljubavni život bi mogao postati vrlo haotičan ako to već nije. Moguće je da ni vama neće biti jasno šta se dešava. POSAO: Napravićete lošu finansijsku procenu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Moguć je nesporazum na relaciji partner-prijatelji, ili ćete pak ući u nedefinisanu vezu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti uspešan partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Istraživaćete svoje opcije u ovoj sferi. Nećete biti spremni da se pomirite sa bilo čim što se nudi. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sferi umetnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Nemojte očekivati da se nešto specijalno desi u ovoj sferi. POSAO: Mogući pravni problemi ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav ili simpatija. Prilika za flert na društvenim mrežama. POSAO: Moguće započinjanje partnerskog posla. Imate prevelika očekivanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.