in

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. FEBRUAR: Lavovi će biti usmereni na komunikaciju, a OVAJ ZNAK treba da jede laganu hranu!

OVAN 

LJUBAV: Danas bi mogli imati uzbudljivu i vrlo zadovoljavajuću situaciju na planu ljubavi. POSAO: Povoljan dan za Ovnove na liderskim pozicijama, jer će uživati podršku. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BIK 

LJUBAV: Vaša uporna potraga za romantikom će vas dovesti na pravi put. POSAO: Bićete raspoloženi za promenu karijere I okolnosti će vam pomoći da sprovedete tu promenu. ZDRAVLJE: Bol stomaka.


3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU PROBLEMI U FEBRUARU! Stiže OLUJA , proverite da li će vam zvezde zakomplikovati život


VODOLIJA – SIMBOL BUNTOVNIŠTVA I NEZAVINOSTI! Ako ste rođeni u ovom znaku, OVO MORATE DA ZNATE

VODOLIJA - SIMBOL BUNTOVNIŠTVA I NEZAVINOSTI! Ako ste rođeni u ovom znaku, OVO MORATE DA ZNATE

BLIZANCI 

LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite ili imate poslovni odnos. Možda ćete imati I fizički kontakt sa tom osobom. POSAO: Poboljšanje uslova rada ili kreativnost u radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

pexels.com

Blizance očekuje promenljivo zdravlje

RAK 

LJUBAV: Dobar dan za Rakove jer obećava da ćete upoznati nekog ko će vam biti vrlo privlačan, ako već niste. POSAO: Uspeh će vam doći preko lepih ljudi ili lepih stvari, umetnosti I kreativnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Bićete usmereni na poznanstva I komunikaciju. Ako ste već u vezi, rašavaćete probleme u odnosu. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sklopu neke organizacije ili udruženja. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Imate prilike za ljubav, a danas će biti dobar dan da bilo šta započnete u ovoj sferi. POSAO: Uživaćete naklonost nadređenih zbog vašeg izuzetnog rada, a to može izazvati ljubomoru kod kolega. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

VAGA 

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi I otvoreni u iskazivanju naklonosti. Može vam se dopasti više od jedne osobe. POSAO: Ostvarićete izvestan uspeh ili napredak na ovom planu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION 

LJUBAV: Uživajte u ovom periodu kada možete ostvariti vezu koja je kompletna, u smisu toga da podrazumeva i strast I ljubav. POSAO: Imaćete izvesne finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Lako vam je da nađete priliku za ljubav ovoh dana, pogotovo na mestima zabave, praktično se same nameću. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji zahteva da pokažete izdržljivost. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Vaš ljubavni život je u usponu i vi samo treba da dozvolite da se desi ono što se prirodno nameće. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje radne sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Možete očekivati kontakt sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Vrlo ste sposobni ali vam okolnosti u poslednje vreme ne idu na ruku. Ne brinite, doćiće bolja vremena. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Harmonija I moguć fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Planiraćete unapred I bićete nekoliko koraka ispred svih, zbog čega niko neče moći da vam preotme zasluge. ZDRAVLJE: Moguće povrede.