in

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. FEBRUAR: Rakovi će se solidno osećati, a OVAJ ZNAK očekuje neizvesna poslovna situacija!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga preko posla ili ući u vezu sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Bićete izuzetno inspirisani. Posebno dobar dan za umetnike. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK

LJUBAV: Vaše emocije i strasti će danas biti posebno intenzivne, a to može uticati i pozitivno i negativno na vezu. POSAO: Uspeh i dobit od trgovine i transporta. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.


3 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Rođeni da POKORE svet – proverite da li ste među NJIMA


MERKUR ULAZI U VODOLIJU! Na ovo treba da PAZITE do 10. MARTA

MERKUR ULAZI U VODOLIJU! Na ovo treba da PAZITE do 10. MARTA

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete lako sklopiti dogovor ili potpisati ugovor, ali pritom i napraviti grešku. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

Blizanci će se solidno osećati

RAK

LJUBAV: Može se pojaviti ljubomora u vašem ljubavnom odnosu. Pre svega bi mogla da se probudi u osobi s kojom ste. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Loše raspoloženje i opterećenost životnim problemima loše utiču na vezu. POSAO: Osećate da vas guše očekivanja okoline ili nadređenih, zbog čega možete napraviti grešku. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom pomoći će vam da rešite neke probleme koje imate u odnosu. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa i nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Lako možete naći ljubav ili upoznati nekoga ko će vas inspirisati. POSAO: Izgleda da se u ovoj sferi neće desiti ništa od većeg značaja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada ili da razmenite reči nežnosti. POSAO: Imate problema da sprovedete svoje planove u delo. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe istovremeno ili će vas privući neko mnogo mlađi od vas. POSAO: Manji uspeh u partnerskom poslu ili uspeh u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Stabilno.

pexels.com

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u malim životnim zadovoljstvima sa izabranom osobom, što inače nije slučaj. POSAO: Neizvesna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubav, ali ćete ipak imati prilike. POSAO: Moguća je velika promena, smena nadređenih ili druge kadrovske promene. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete ući u novu fazu i biti u drugačijem raspoloženju. Toplije vreme uticaće pozitivno na vas. POSAO: Odličan dan za sve one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro