in

HAPŠENA SAM ZBOG OPASNIH MOMAKA Velika ispovest Ane Korać za HIT Informer, otkrila nepoznate detalje!

Ana Korać otkriva da su je u Crnoj Gori hapsili zbog opasnih momaka! Najpoznatija srpska starleta već dugo intrigira javnost luksuznim stilom života i plastičnim operacijama na koje je potrošila čitavo bogatstvo.

Ana se na početku razgovora prvi put osvrnula na skandal koji se desio prošle godine, kada je dobila zabranu ulaska u Crnu Goru.
- Otputovala sam avionom u Podgoricu i planirala da produžim u Budvu. Međutim, odjednom mi je policajac prišao i rekao da dalje neću moći! Bila sam ubeđena da se šali, ali mi je saopštio da imam zabranu ulaska u Crnu Goru. Bila sam u šoku, ništa mi nije bilo jasno. Tada su mi dali papir na kojem je pisalo da ne mogu uđem u zemlju jer poznajem “osobe koje predstavljaju veliki rizik za bezbednost”. Ne znam da li je to i dalje na snazi ili su mi skinuli zabranu, pošto od tada nisam išla kod njih na letovanje – kaže starleta za Hit.

Privatna arhiva

Ana Korać

Ana pretpostavlja da joj je Crna Gora “digla rampu” zato što je pre četiri godine bila uhapšena u Tivtu.
– Bila sam u Porto Montenegru u društvu nekih problematičnih momaka. Odjednom se pojavila policija. Uhapsili su me i odveli u policijsku stanicu na informativni razgovor. Tamo su me zadržali dva sata. Ispitivali su me u vezi sa muškarcima sa kojima sam bila u društvu. Policajci me nisu maltretirali, već su bili veoma fini, čak su mi dali da jedem slatkiše. Sve se završilo dobro, zato sam se kasnije iznenadila kad sam čula da sam zabranjena u Crnoj Gori – priča devojka, koja se prvi put u javnosti pojavila kao najbolja drugarica problematične starlete Soraje Vučelić.

Privatna arhiva

Ana Korać i Soraja Vučelić

Njih dve, osim prijateljstva, dele i sličnu sudbinu. Dok Koraćeva ne može da kroči u Crnu Goru, dotle Vučelićeva ima zabranu ulaska u Srbiju. Zbog toga se poslednjih godina viđaju isključivo u inostranstvu, najčešće u Moskvi.


POTVRĐENO! ONA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE! Ovu odluku niko nije očekivao!

POTVRĐENO! ONA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE! Ovu odluku niko nije očekivao!


NOVA SLIKA ANE KORAĆ! Starleta počastila pratioce sa 935 kubika silikona!

NOVA SLIKA ANE KORAĆ! Starleta počastila pratioce sa 935 kubika silikona!

Soraja i ja smo se upoznale u jednom klubu preko zajedničkih prijatelja, a potom smo se dopisivale na Instagramu. Odmah smo kliknule! Nismo se razdvajale, svaki dan smo provodile zajedno, sve dok nije dobila zabranu ulaska u Srbiju. Bila je uvek tu za mene, nikad me nije izneverila. Doživljavam je kao stariju sestru. Ona je jedina osoba na svetu sa kojom mogu da pričam o svemu! Nikada ništa nismo krile jedna od druge, a tako je i danas. Soraja je dobar čovek i prijatelj, jedva čekam da joj skinu zabranu i da dođe u Beograd – kaže Ana.