in

GRME IZ ZVEZDE: Skupština zakazana tajno! Nisu obavestili ni Partizan, ni nas!

Crveno-beli u dopisu navode da je Skupština zakazana tajno, te traži, da se  odloži na sedam dana, kako bi se konsultovali svi klubovi Superlige i Prve lige Srbije. Kako prenosi Telegraf, sa Marakane ističu da nisu obavešteni u propisanom roku, niti konstultovani, ističući da je to presedan u decenijskoj praksi.

Kako navode iz Zvezde, ni “večiti rival” nije obavešten, kao ni drugi klubovi iz Superlige i Prve lige Srbije.

Starsportphoto

Mitar Mrkela,Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić

Tajna Skupština

– Obraćamo vas se sa predlogom i molbom za odlaganje Skupštine Fudbalskog saveza Beograda na period od 7 dana. FK Crvena zvezda nije bio obavešten u propisanom roku niti konsultovan kao naš najveći klub u vezi Skupštine FSB zakazane za 19.09.2022. godine što je presedan u dosadašnjoj decenijskoj praksi.  Takođe nakon današnjih konsultacija sa FK Partizan obavešteni smo i da je naš drugi najveći klub izopšten iz čitavog procesa što smatramo takođe apsolutno neprihvatljivim. Iste informacije imamo takođe i od drugih klubova Super lige Srbije i Prve lige Srbije.

Starsportphoto

 

Zvezda navodi u dopisu, koji je potpisao Svetozar Mijailović, da je zaključak da je Skupština zakazana tajno, te da je u sce umešan generalni direktor Jovan Šurbatović.


LEGENDA PARTIZANA PROZIVA TRENERA ZVEZDE! Nisu to vaše GREŠKE nego…

LEGENDA PARTIZANA PROZIVA TRENERA ZVEZDE! Nisu to vaše GREŠKE nego...


NAJVEĆE SRPSKE KLUBOVE ČEKAJU ISPITI NA MEĐUNARODNOJ SCENI! Zvezda i Partizan kreću u novu evropsku avanturu!

NAJVEĆE SRPSKE KLUBOVE ČEKAJU ISPITI NA MEĐUNARODNOJ SCENI! Zvezda i Partizan kreću u novu evropsku avanturu!

– Zaključak je da je sutrašnja Skupština FSB zakazana tajno što ne priliči našoj matičnoj fudbalskoj organizaciji. Naša saznanja su takođe da je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije uključen u čitav proces i to na način da je lažno sa njegove strane predstavljeno skupštinskim delegatima da su sva planirana kadrovska rešenja za FSB usaglašena sa političkim vrhom Republike Srbije što ne odgovara istini. Na taj način je izvršena gruba manipulacija skupštinskih delegata FSB. Imajući u vidu sve gore navedeno, predlog FK Crvena zvezda delegatima FSB je da se Skupština FSB odloži za period od 7 dana radi konsultacija svih klubova Super lige i Prve lige Srbije – navodi se u dopisu Zvezde.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama