in

GOLOGUZA PEVAČICA, SELJANČURA, GLUPAČA! Hajka na Radu Manojlović na Tviteru ne prestaje, pljušte uvrede!

GOLOGUZA PEVAČICA, SELJANČURA, GLUPAČA! Hajka na Radu Manojlović na Tviteru ne prestaje, pljušte uvrede!

Sve je počelo pre par dana kada je Radmila na svom Tviter nalogu objavila fotografiju sa Veniti fer žurke nakon dodele Oskara, na kojoj je pozirala model i manekenka Hanter Šafer u ekscentričnoj kreaciji, noseći samo belo pero nalepljeno na tanki kanap preko grudi i dugačku suknju.

Rada Manojković je u opisu svog posta napisala:

Na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju “vau”, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda’ trte-mrte. Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš, more marš. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek “imaju neku poruku”, a moji minjaci vam bodu oči– napisala je Rada, ne znajući da je Hanter transrodna osoba i osvrćući se isključivo na modnu kombinaciju.

Ovaj stav razbesneo je tviteraše koji su je optužili da je homofob i transfob, objašnjavajući to sledećim rečima.

e-stock

 

Rado, ovo što radiš je dno dna. Zašto vređaš Hanter, koja se javno izjašnjava kao trandža? Sve sam verovao, ali da ćeš i ti biti homofob, nisam! Sramota! Svojim komentarima pljunula si na celu LGBT populaciju! Samo nam još fale homofobne izjave polugole pevačice Rade Manojlović- glasi jedan od komentara koji je naveo pevačicu da obrazloži svoj stav i mišljenje o načinu na koji se glumica obukla.

Hajka na Radu traje već nekoliko dana, a nije mali broj onih koji je nazivaju gologuzom pevačicom, seljančurom, glupačom koja ne bi trebalo da piše na Tviteru, već samo da peva, nosatom pevaljkom i celulitarom.

U masi uvredljivih komentara mogu se naći i otvorene pretnje u kojima neki od korisnika pozivaju na njeno vešanje i linč.

Lepa Rada je u jednom trenutku raspravu na Tviteru i svađanje prekinula zahvalivši tviterašima naglasivši da je ponosna zbog broja ljudi koji je prati.

E pa ovako, da zvanično zahvalim svima na 25.000 pratilaca. Ovo je za mene impresivan broj za samo dve godine, jer znam da se na ovoj mreži mnogo teže (i duže) skupljaju pratioci nego na nekim drugim (zato što ovde ljude ipak na prvom mestu zanima stav, razmišljanje, mozak, rečitost, odlučnost, istrajnost, oštrina; pa tek onda neke druge stvari – napisala je Manojlovićeva, i dodala: 

e-stock

 

Mnogi me prate, a i ne znaju da sam pevačica ili ne slušaju moje pesme. To znači da sam ih upravo pridobila gorenavedenim osobinama koje se ovde traže i cene. Još jednom, veliko hvala – završila je Rada.

Pratite nas na društvenim mrežama