in

FOLK ZVEZDA OTVORENO PRIČA O SVOJOJ BORBI SA KILOGRAMIMA SEKA: Kad mi kažu da sam debela, jedem više!

Folk zvezda u intervjuu za Informer priča o potomstvu, novom albumu, kokošinjcu koje ima u dvorištu svoje vile u Staroj Pazovi…, ali i kako njen suprug Veljko Piljikić reaguje kada pretera sa hranom!

Veljkova reakcija je nekad bila katastrofalna. Drao se da nisam normalna, govorio mi je: “Nećeš moći da hodaš od gojaznosti! Šteta je da tako lepa žena bude gojazna.” Na kraju je digao ruke jer je video da to kod mene ne pali. Kada me siliš da nešto uradim, ja sve radim kontra. Ako mi kažeš: “Nemoj da jedeš, debela si”, ja ću više jesti!

Foto: M.K.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić na promociji novog albuma

Da li se i noću iskradate i otvarate frižider?

To sam radila ceo život, krila sam se po špajzevima da bih jela! O tome otvoreno govorim, a 90 odsto gojaznih žena neće da priča na tu temu. Pričaju kako se goje od vazduha! Mada, i ja nekad imam utisak da je tako! Eto, juče sam pojela samo jedan obrok i uveče malu čokoladu, a ujutru sam ustala s otečenim stomakom. Očigledno da moram da budem gladna da bih smršala… Želja mi je da mi stomak izgleda ravno bar kad ga uvučem, ali je to i dalje nemoguće.

Jeste li razmišljali o smanjenju želuca?

Nikada! Imam i novca i vremena za to, ali mi je suludo da zbog 10-12 kila viška odem na operaciju, koja je strašno opasna i plašim je se! Šta je s mojim mozgom ako moram da skratim želudac da ne bih jela?! Prejedanje je psihički problem, koji se rešava u glavi.

Da li ste spremni za još jednu vantelesnu oplodnju?

Da, Veljko i ja želimo još dece. Drugarice mi kažu da treba da rodim ćerku, jer tate vole žensku decu. Ali najbitnije je deci pružiti lepo detinjstvo, pol nije važan.

Kako se snalazite sa kokoškama, koje odnedavno imate u svom dvorištu?

U kokošinjcu se snalazim kao i svaka kokoška! Sama sve čistim, uđem u kokošinjac i lopatam. Ne pevam im, ali im dajem imena. Jedna se zove Cveta. Planiram da kupim i patke, ćurke, guske…

Foto: M.K.

Saša Vidić došao na promociju albuma Seke Aleksić

Da li biste se preselili na selo?

Da! Želja mi je da živim izolovana na nekom brdu. Nadam se da će mi se to i ostvariti. Možda i pre penzije odem na selo!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU “DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ”: 

Pratite nas na društvenim mrežama