in

FOLK PEVAČ VODI RAČUNA O OSEĆANJIMA SINOVA I ĆERKI Decu ne upoznajem sa svojim devojkama

Aca Lukas kaže da ne upoznaje decu sa svojim devojkama! Folker je posle tri propala braka bio sa brojnim ženama, ali nijednu nije predstavio sinovima Lazaru i Andreju i ćerkama Miljani i Viktoriji. 

Guranje pod tepih 

– O svom ljubavnom životu ne pričam sa decom, niti ih upoznajem sa devojkama. Trenutno sam slobodan, nemam nikog, ali i kada imam, naslednike ne uplićem u to. Glupo je partnere predstavljati deci sve dok nisi u ozbiljnoj i stabilnoj vezi. Pa, zamislite, danas ih upoznam sa jednom, sutra sa drugom i tako u nedogled. Nema smisla – započinje folker priču za Informer i dodaje da ima potpuno otvoren odnos sa sinovima i ćerkama:

– Oni znaju sve o meni. Zanima ih moje mišljenje, kao i mene njihovo. Vrlo sam direktan, pa ako mi se nešto ne sviđa kod njih, ja im to odmah i kažem. Tako se stvara dobar i zdrav odnos između roditelja i dece. Najgore je ćutati i probleme gurati pod tepih. 

Aca ne krije da je najslabiji na najmlađu ćerku Viktoriju, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović.  
– Viktoriju vodim svuda. Jedino ne ide sa mnom na nastupe, jer je mala za noćne izlaske, a i ne sluša moju muziku. Voli samo strane pesme. Obožava da jaše konje, pa smo često na Hipodromu. Vozi i rolere, pa neretko to čini i u mom stanu. Ali, ja joj sve dopuštam. Veoma je bistro i odgovorno dete – priča folker.

Duet u najavi 

Lukas je preksinoć nastupio na Zlatiboru na festivalu “Connect Music Fest” pred 2000 ljudi, gde je veče pre njega pevala njegova ljuta rivalka Ivana Selakov. 
- Ne bih nju komentarisao. Šta je bilo, bilo je, ja nisam zlopamtilo – kaže Lukas i dodaje da bi posle svega što se dešavalo na izboru našeg predstavnika na Evroviziji rado snimio duet sa Konstraktom:  
- Što da ne, ako bismo imali dobru pesmu. Ja nemam ništa protiv nje, lepo smo se družili na Pesmi za Evroviziju. 

Pratite nas na društvenim mrežama