in

FEDERER SE SLOMIO I ODLUČIO DA SE POVUČE! “Najgori čas moje karijere”

Pre nekoliko dana je Rodžer Federer potvrdio da ide u penziju. Švajcarac je u intervjuu pred početak Lejver kupa otkrio detalje vezi oproštaja.

Srećan sam i iznenađen koliko dobro udaram loptu, ali neću moći da igram u singlu, zato i nije opcija da igram u Bazelu – rekao je Federer.

Vatromet u glavi

Federer je poslednji meč odigrao u Londonu prošle godine. Na Vimbldonu je izgubio sa 3:0 od Poljaka Huberta Hurkača u četvrtfinalu, a u trećem setu je bio deklasiran sa čak 6:0.

Poslednji set protiv Hurkača bio je najgori čas moje karijere. Shvatio sam da više ništa ne funkcioniše. Razočaranje je bilo kao vatromet u mojoj glavi, nisam znao kako da idem dalje sa tim kolenom – rekao je Federer i pomenuo oproštajnu poruku.


ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Pitali ga ko je GOAT, on pričao o Federerovoj popularnosti!


KAKO DA NE?! Đoković je ZBOG OVOGA uništio Federera u finalu Vimbldona! Hrvat ima LOŠ IZGOVOR 3 godine kasnije!

KAKO DA NE?! Đoković je ZBOG OVOGA uništio Federera u finalu Vimbldona! Hrvat ima LOŠ IZGOVOR 3 godine kasnije!

ap photo

Rodžer Federer

Nisam želeo da vidim neki svoj snimak za godinu dana, zato sam napisao pismo. Prošao sam kroz svaku reč milion puta, na kraju sam verovatno imao 25 verzija, dve nedelje sam razmišljao. 

Federer će u Londonu igrati za “Tim Evrope“ zajedno sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Endijem Marejem, Stefanosom Cicipasem i Kasperom Rudom.

U “Timu sveta“ biće Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Aleks de Minor, Fransis Tiafo i Džek Sok.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama