in

EKSKLUZIVNO! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: 2022. godina nam donosi VELIKE i NAGLE promene, a ova 3 ZNAKA će se MATERIJALNO obezbediti i rešiti pitanje STANA

Numerolozi navode da je 2022. godina u znaku šestice.. Šta to znači za nas?

Ova godina je u numerološkom broju 6, sto istovremeno predstavlja i Veneru. Godina je sva u znaku, ljubavi i porodičnih odnosa. Ova godina nam donosi i velike i nagle promene kada je ljubav u pitanju. Kao i porodični odnosi koji će biti na teškom ispitu i sve će to biti aktuelno do juna meseca. Posle idu olakšanja. Ko preživi, pričaće, a mnogi će se naučiti i strpljenu. Ne padajte na prvi problem i svađu jer nije sve onako kako izgleda da jeste.

Da li će biti nekih falatnih ljubavi do kraja godine?

Biće dosta iznenadnih i fatalnih ljubavi u februaru mesecu, i te iste mogu i da opstanu. Sve što se u martu desi, prva tri meseca biće kao na ledu, tako da se ne opuštajte previše. Dosta sreće i olakšanja imaće: Device;Jarčevi i Bikovi. Oni mogu započeti novu vezu ili ući u brak. Oni će se ove godine i materijalno obezbediti, kao i rešiti pitanje krova nad glavom.


3 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Rođeni da POKORE svet – proverite da li ste među NJIMA


MERKUR ULAZI U VODOLIJU! Na ovo treba da PAZITE do 10. MARTA

MERKUR ULAZI U VODOLIJU! Na ovo treba da PAZITE do 10. MARTA

Freepik.com

Koji znakovi mogu da očekuju uspeh tokom februara?

Vaga; Blizananci i Vodolija. Što više da se okrenu poslu, i reše sve svoje predhodne probleme, posle marta bi mnogi mogli započeti i nov posao. Biće primećeni i u centru pažnje gde god se i pojave, ali im je teško sresti srodnu dušu. Jesen je njihovo vreme za zaljubljivanje, a leto iskoristite sa prijateljima. Rak, Škorpija i Ribe – mnogo preispitivanja kada je ljubav u pitanju. Osećaju se povređeno, i često zatvaraju u sebe jer ne veruju nikome. Zato lek za njihovu dušu je posao i bavljenje sobom.

Za koji znak je 2022. godina prekretnica?

Ovan,Lav i Strelac – osećaju se i dalje kao u tranziciji. Mora da rade na svom duhovnom miru i spuštanju ega, da bi ih drugi videli boljim očima. Jer ovako su često neshvaćeni. Posao im ne dozvoljava neke promene, a novac im baš treba i zato će mnogi morati da rade i dva posla. Kako Sunce krene, mnogi će se i zaljubiti i napokon naći srodnu dušu. Otvorite svoje srce i pružite ljubav da biste je i dobili.