in

EKSKLUZIVNE FOTKE SA SNIMANJA HIT SERIJALA “CECA ŠOU”! Ceca snima seriju o svom životu!

Ceca Ražnatović (49) snima seriju o svom životu i karijeri! Najveća balkanska folk zvezda već mesecima u tajnosti radi na igrano-dokumentarnom programu “Ceca šou”, i to zajedno sa svojom porodicom.

Informer

Ceca Ražnatović, “Ceca šou”

– Ceca je prvi put dozvolila kamerama da zavire u njen privatan život. Scenario je, naravno, zasnovan na istinitim događajima iz njenog života, a pored toga biće emitovani i kadrovi iz njene prošlosti u vidu dokumentarnog programa. Pevačica će u ovom serijalu prvi put ispričati mnoge stvari o kojima nikada nije govorila i pokazati delove vile koje kamere nikada ranije nisu snimile – priča za Informer izvor blizak produkciji i dodaje da će u serijalu učestvovati cela Cecina porodica:

Informer

Ceca Ražnatović, “Ceca šou”

– Javnost će prvi put videti kakav odnos Ceca ima s rođenom sestrom Lidijom Ocokoljić, koja se vrlo retko pojavljuje u javnosti i ne daje intervjue. U serijalu učestvuju i Anastasija i Veljko, kao i unuk Željko, snajka Bogdana…

Informer

Ceca Ražnatović, “Ceca šou”

Ceca i njena porodica već su snimili dosta materijala za ovaj serijal, i to na nekoliko lokacija u Beogradu, Banjaluci, na Kipru… Serijal će premijerno biti prikazan na Blic TV.


DAN NAKON SVADBE SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! Bojana Rodić oduševila pratioce

DAN NAKON SVADBE SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! Bojana Rodić oduševila pratioce


ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE “SLOŽNA BRAĆA – NEKST ĐENERATION”

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE SLOŽNA BRAĆA - NEKST ĐENERATION

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama