in

DUŠKO GUBI MILIONE AKO SE RAZVEDE OD PEVAČICE Ovo je imovina J.K. i Tošića, evo šta će ona dobiti!

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je nedavno sudu da fudbaleru Dušku Tošiću produži hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom J. K.

printscreen

Duško Tošić sa suprugom

– Nakon sto je Prvom osnovnom tužilastvu u Beogradu dostavljen izveštaj policije u vezi J. K. i Duška Tošića tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko centra za socijalni rad – potvrđeno je za medije.

Mnogi su se zapitali da li će popularni par završiti svoj brak razvodom, ili će uspeti da prevaziđu trentnu krizu. U slučaju razvoda, pevačica bi mogla da dobije veliku količinu novca, toliku da ne bi morala da radi do kraja života, ako je suditi po ciframa koje su se pominjale u domaćim medijima tokom prethodnih godina.

Uglavnom se sve što bračni drugovi steknu za vreme trajanje braka, deli na pola. Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa J. K.

Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na

printscreen

Duško Tošić i J. K.

dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski – Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Po toj pretpostavci, pevačici bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!

Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, koji bi se u slučaju da se razvedu, mogli deliti na ravne časti. Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilo od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona eura, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da pevačici za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.