in

DUGUJU ĐOKOVIĆU 650.000 DOLARA! Brazilci godinama zavlače prvog tenisera sveta!

Devet godina je trajao sudski spor srpskog tenisera i organizatora koji su mu ostali dužni za egzibicioni meč sa trostrukim šampionom Rolan Garosa Gustavom Kuertenom.

Brazilci su bili dužni prvom teniseru sveta da isplate 1.100.000 dolara u tri rate. Međutim, na ovaj slučaj još nije stavljena tačka. 

Na račun srpskog tenisera u međuvremenu je leglo 450.000 dolara, u dve rate. Brazilci Novaku duguju još 650.000 dolara.

Tanjug/AP

NOvak Đoković još nioje dobio pare od Brazilaca

Ono što je najčudnije, nije jasno kada bi Đoković mogao da naplati potraživanja. Sudija 14. Osnovnog suda za finansije, Neusa Ređina Leita je odlučila u korist Novaka, kojem je morao da bude isplaćen novac, ali nije bilo jasno na koji način će to biti učinjeno, jer po zakonu propisi važe samo za stanovnike Brazila. Novak je pred sudom predstavio svoj pasoš kao zvanični dokument.


NOVAK ODUŠEVIO PREDSEDNIKA POKRAJINSKE VLADE VOJVODINE! Legendarni Đoković i moj sin Mihailo na čamcu! Sreći nema kraja…

NOVAK ODUŠEVIO PREDSEDNIKA POKRAJINSKE VLADE VOJVODINE! Legendarni Đoković i moj sin Mihailo na čamcu! Sreći nema kraja...


AMERIKANAC LUPETA I LAŽE! Čoveče, imaš li obraza? Iz čista mira napao Novaka!

AMERIKANAC LUPETA I LAŽE! Čoveče, imaš li obraza? Iz čista mira napao Novaka!

Sada se traži od IT službi u Brazilu da razreše ovaj slučaj, jer je Đoković strani državljanin. Kako pišu brazilski mediji nije najjasnije kada bi Novak mogao da naplati 650.000 dolara, koliko mu još duguju Brazilci, pa bi sve dodatno moglo da se oduži.