in

DRAŠKO SEDI NA DVE STOLICE! Zvao Kiju na Kopaonik, pa otišao kod Tanje na selo

Draško Stanivuković (28) pozvao je Kiju Kockar (32) na Kopaonik, ali ona ga je odbila! Kako saznaje Informer, gradonačelnik Banjaluke ponudio je pevačici da idu na zimovanje! Draško je u tom periodu imao krizu u vezi sa Tanjom Savić (36), pa se setio Kije, s kojom su ga mediji povezivali prošlog leta.

printscreen facebook/Mile Novic

Tanja i Draško

Sve se to desilo nakon što je Kockareva u “Amidži šouu”, umesto Draška, kao najzgodnijeg političara navela Sinišu Malog!

– Sa Sinišom sam dva puta bila u društvu. Ostavio je dobar utisak na mene, pravi je džentlmen. Upoznala sam i Draška, ali Siniša mi je ostavio bolji utisak. Osim toga, on je ministar finansija, a meni baš takav treba – rekla je Kija nedavno na Pinku.

To je Stanivukoviću zasmetalo i odmah je pozvao Kiju!


“DRAŠKU NE TREBA PEVAČICA SA DVOJE DECE”! Baka gradonačelnika Banjaluke oplela po Tanji Savić – NEĆU JE ZA SNAJKU!

DRAŠKU NE TREBA PEVAČICA SA DVOJE DECE! Baka gradonačelnika Banjaluke oplela po Tanji Savić - NEĆU JE ZA SNAJKU!


OVAKO JE IZGLEDAO PRVI NASTUP TANJE SAVIĆ! Pevačica je tada imala 13 godina i bila je stidljiva – evo kako se ponašala na sceni! (VIDEO)

OVAKO JE IZGLEDAO PRVI NASTUP TANJE SAVIĆ! Pevačica je tada imala 13 godina i bila je stidljiva - evo kako se ponašala na sceni! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Kija

– Rekao joj je da je trebalo da izabere njega kao najzgodnijeg političara! Kija se smejala i pitala ga da li je sa njim sve u redu. Pošto nije želela da se prepire, spustila mu je slušalicu – priča naš dobro obavešteni izvor.

Naš sagovornik dodaje da je Draško posle nekoliko dana poslao poruku Kiji.

– Pitao ju je kada je slobodna da dođe u Beograd i izvede je na večeru. Ona ga je odbila s izgovorom da ima dečka! Ma ona se ne bi videla sa njim ni da je slobodna. Ubeđena je da on samo hoće da bude viđen, ali i snimljen s njom – priča naš sagovornik i dodaje da je Draško toliko bio uporan da ju je pozvao i treći put, ali s novim predlogom:

– Nedavno joj je ponudio da zajedno odu nekoliko dana na Kopaonik. Tada je Kiji bilo jasno da on definitivno hoće da bude uslikan sa njom, pa mu je rekla: “Nemoj više da me zoveš, imam dečka! Neću nigde da putujem sa tobom, niti da se viđam.” Kad je shvatio da je ozbiljna, prestao je da je zove..

Stanivuković je nakon toga pozvao Tanju Savić! Pevačica se obradovala i odmah ga pozvala u svoje selo Radinac.

– Draško i Tanja su tada obnovili vezu. Tih dana nastale su i zajedničke fotografije koje su objavljivane u medijima. Tanja nema pojma da je njen momak malo pre nje zvao Kiju! – završava priču naš izvor.

Tanja je trudna?!

Foto: Sandra Stojanov

Tekst potpisa

Draškova devojka Tanja je navodno trudna. Ove glasine krenule su nakon što se oglasila apotekarka iz Smedereva kod koje je pevačica nedavno kupila test za trudnoću.

– Tanja je kupila test za rano utvrđivanje trudnoće. Znam da želi da ima ćerkicu, pa, eto, ja joj od srca želim da je test bio za nju i da je pozitivan – rekla je apotekarka.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: