in

Došao je da upozna mog oca i zbog JEDNE njegove REČENICE odmah RASKINUO sa mnom! Devojka podelila šokantno iskustvo!

Veze zaista ne moraju da budu komplikovane, ali ih ljudi naravno nekada takvim čine. Nešto što je delovalo kao savršena veza, za samo jedan dan je prekinuto, zbog običnog nesporazuma. 

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti, podelila svoje iskustvo, još uvek u neverici šta joj se dogodilo:

– Ni u snu se nisam nadala da će upoznavanje mog momka sa tatom biti poslednji dan naše veze. Mamu je poznavao već duže vreme, ali sam želela da ga i tata upozna.

Dogovorili smo se da dođe na večeru kod nas i tako je i bilo.


DOŠLO JE NJIHOVO VREME! Ova 3 horoskopska znaka DANAS čeka životni PREOKRET!


MNOGO VIŠE OD ZAČINA! Bogata vitaminima, odlična za DETOKS – ova biljka se smatra prirodnim LEKOM!

MNOGO VIŠE OD ZAČINA! Bogata vitaminima, odlična za DETOKS - ova biljka se smatra prirodnim LEKOM!

Kada je moj momak ušao u stan, moj tata je onako malo glasnijim tonom rekao “A, ti si taj zbog kojeg se moja princeza svake noći iskrada, već skoro godinu dana”. 

Shutterstock

svađa

Nećete verovati, moj momak se odmah okrenuo i otišao. S obzirom na to da izlazimo jednom ili dva puta nedeljno, istripovao je da ga varam, jer je tata rekao da izlazim svake noći.

Ne mogu da verujem koji kreten, da li je to bolesna ljubomora ili neki drugi poremaćaj mozga ne znam, ali da sam bila u vezi sa glupanom, jesam. Tata me danima zeza kako sam mogla naći takvog dečka, koji nema osećaj za šalu, a mi smo po tom pitanju baš “luda” porodica – završava devojka svoju ispovest. 

Šta vi mislite o ovome, da li je i ona mogla drugačije da reaguje, ili je u pravu što ga je pustila da ode, bez da razjasne stvari?

Pratite nas na društvenim mrežama