in

ĐOKOVIĆ JE KAO META ZA PIKADO! Brutalne reči legendarnog Amerikanca! NOVAKA NE POŠTUJU!

ĐOKOVIĆ JE KAO META ZA PIKADO! Brutalne reči legendarnog Amerikanca! NOVAKA NE POŠTUJU!

Nekadašnji broj jedan pričao je o članovima takozvane “velike trojke”: Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Na pitanje ko mu je od njih trojice najbliži, Mekinro je rekao da je to Đoković.

Novak je ljudska meta

Rodžer je najlepši igrač tenisa kog sam ikad gledao. On je kao neka savremena verzija Roda Lejvera. Nikada nisam video nekog ko se trudi više od Džimija Konorsa, ali Nadal ga je u tom smislu prevazišao. A Đoković je kao ljudska meta za pikado, to se nekako odnosi i na mene – kazao je Džon Mekinro, koji je ranije hvalio i Novakovu mentalnu snagu.

On je mentalno najsnažniji igrač. Nadal je neko ko se najviše trudi. Mislim da Đoković ne dobija poštovanje koje zaslužuje, on je klasa.


SVET U ŠOKU! Đoković je ZVER, GURA AUTOMOBIL i sprema se za Njujork! (VIDEO)


IVANIŠEVIĆ OTKRIO SVETU NOVAKOVE PLANOVE! Da li je Đoković u nemogućoj misiji?

IVANIŠEVIĆ OTKRIO SVETU NOVAKOVE PLANOVE! Da li je Đoković u nemogućoj misiji?

Džon Mekinro je stao uz Novaka Đokovića pred Ju Es open. Apelovao je legendarni teniser na tamošnje vlasti da dozvole Novaku da uđe i Ameriku kako bi igrao na poslednjem grend slemu u sezoni i jurio 22. veliki trofej u karijeri. 

reuters

Džon Mekinro čuva leđa Novaku Đokoviću

Đoković, Federer i Nadal su zajedno osvojili 63 grend slem titule, a Mekinro kaže da je njihovo ogromno rivalstvo doprinelo tome. Istovremeno žali što on u svoje vreme nije imao više mečeva sa nekim drugim igračima, poput Bjerna Borga, koji se rano povukao iz profesionalnih voda.

– To bi svakako bilo bolje i za mene i za moju igru. Ostala je velika rupa. Novak i Nadal su igrali 59 puta, što je ogromna brojka. Borg i ja smo igrali samo 14 puta. Velika šteta. 

Mekinra mnogo nervira što su mlade generacije stalno na društvenim mrežama.

To je sve što rade. Gore je nego da si zavisnik od heroina.  

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama