in

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. SEPTEMBAR! Device konačno čeka POMAK u LJUBAVI, a jedan znak NAPREDAK u karijeri!

OVAN 

LJUBAV: Danas će vaš šarm i maniri podbaciti. Nećete biti raspoloženi da ugađate drugima. POSAO: Imaćete problema u karijeri ili sa nadređenima. ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima.

BIK    

LJUBAV: Bilo bi bolje da ništa ne forsirate. Sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje sposobnosti, jer ćete uglavnom biti fokusirani na posao. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite ili neko koga ćete upoznati na putovanju. Moguć i fizički kontakt. POSAO: Pogoršanje uslova rada ili uopšte nećete raditi. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti osetljivi. Naljutićete se ako drugi ne budu obzirni prema vama. POSAO: Ovo je dan za promene u karijeri, ako je to nešto što želite. ZDRAVLJE: Infekcije.


OD EMOCIJA ŽIVE! 4 horoskopska znaka kojima je potrebna TRANSFORMACIJA ljubavnog života!


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 24. septembra, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 24. septembra, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU

Shutterstock

Rakovi će danas biti posebno osetljivi

LAV  

LJUBAV: Bićete usmereni na stara poznanstva i stare ljubavi. Negde tu ćete naći priliku. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sklopu neke organizacije ili udruženja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA  

LJUBAV: Konačno ćete osetiti da postoji mogućnost za pozitivan pomak. POSAO: Otvoriće vam se nove prilike. Neke bi mogle imati veze sa radom u inostranstvu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vas intelektualno stimulisati. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni, ali neće vam biti pružena prilika da zadovoljite svoju ambiciju. ZDRAVLJE: Slabost.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko je dosta mlađi od vas, ili sa nekim koga nikada ne biste izabrali u drugim okolnostima. POSAO: Moguće prilike za napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

pexels.com

Devicama će se otvoriti nove prilike na poslu

STRELAC  

LJUBAV: Danas biste mogli doživeti nešto zanimljivo u ljubavi. POSAO: Ovo nije povoljan dan za posao, jer će vam nedostajati vaša urođena preduzimljivost i entuzijazam. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

JARAC  

LJUBAV: Partner će biti neraspoložen ili će pak osoba koja vas interesuje biti previše zauzeta da bi vas primetila. POSAO: Danas biste mogli napraviti grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA  

LJUBAV: Ostvarićete kontakt sa osobom koja vas interesuje, ali taj kontakt neće dovesti do nečeg značajnog. POSAO: Ako ste namirisali nevolju, ovo je dan kada ćete upasti u nju. ZDRAVLJE: Lošije.

RIBE  

LJUBAV: Harmonija u odnosu i dobra komunikacija sa izabranom osobom. Slaganje uglavnom na mentalnom nivou. POSAO: Uspeh u poslu koji zahteva rad u paru ili timu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Pratite nas na društvenim mrežama