in

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 2. AVGUST! Lavove čeka značajno POZNANSTVO na poslu, a jedan znak treba da poseti LEKARA!

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 2. AVGUST! Lavove čeka značajno POZNANSTVO na poslu, a jedan znak treba da poseti LEKARA!

OVAN 

LJUBAV: Pokazaćete preteran entuzijazam i to će uplašiti osobu koju pokušavate da osvojite. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje sa voljenom osobom, ali da će neslaganje u odnosu rušiti vaše planove. POSAO: Promena u sferi karijere.  ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Čeznućete za fizičkim kontaktom sa osobom koja vas privlači, ali moguće je da nećete imati sreće da ga ostvarite. POSAO: Manji uspeh na poslu. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK 

LJUBAV: Romantika i ljubav vam je danas bitnija od svega. POSAO: Problemi pri obavljanju posla, pre svega zato što vam se neće raditi. ZDRAVLJE: Slabije.


OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA mogu da se zaljube NA SLEPO, bez da prvo vide partnera – važne su im DRUGE STVARI!


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 7. avgusta, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 7. avgusta, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU

pexels.com

Romantika i ljubav je Rakovima danas bitnija od svega

LAV 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola, i moguće značajno poznanstvo ostvareno na poslu. POSAO: Ulagaćete energiju u partnerski posao. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

DEVICA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom. Očigledno vam je ovih dana lako da uspostavite harmoniju u odnosu. POSAO: Mogući su kadrovskih promene. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VAGA 

LJUBAV: Nestabilnost odnosa pre svega zbog nedostatka strpljenja. POSAO: Niste u dobrom periodu za bilo kakve špekulacije ili rizik. ZDRAVLJE: Lošije. Posetite lekara.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možda će biti nemoguće da dobijete ono što želite jer partner ne želi isto. POSAO: Problemi sa budžetom zbog nekih neracionlanih trošenja. ZDRAVLJE: Infekcije.

pexels.com

Škorpijama će možda biti nemoguće da dobiju ono što žele jer partner ne želi isto

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Osetićete se neuspešno i bez prilike da to promenite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Bilo bi dobro da se više posvetite partnerU jer su na pomolu neki problemi. POSAO: Solidna poslovna situacija, ali moguć problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi da otvoreno pokažete svoja osećanja. POSAO: Nepoštovanje autoriteta će vas dovesti u nevolju na poslu. ZDRAVLJE: Upala mišića.

RIBE 

LJUBAV: Biće vam potrebno vreme da obnovte energiju zbog čega ćete težiti tome da budete sami. POSAO: Moguće da će biti manjih pozitivnih pomaka. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

Pratite nas na društvenim mrežama