in

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 3. AVGUST: Bikove očekuju promene na poslovnom planu, a OVAJ ZNAK će imati problema pravne prirode!

OVAN

LJUBAV: Prevelika strastvenost će vas uvaliti u nevolje. Moguća je i disharmonija u vezi. POSAO: Možda ćete morati da radite dva posla istovremeno. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

BIK

LJUBAV: Ne volite da samo čekate da se nešto desi, nemate strpljenja iako ste obično strpljiviji od svih. POSAO: Moguće manje promene i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Harmonija će biti prisutnija na mentalnom nego na emotivnom nivou. POSAO: Možete imati problem da sačuvate svoju poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

pexels.com

Blizancima će očpasti imunitet

RAK

LJUBAV: Nećete uspeti da održite mir u odnosu iako je to nešto za šta ste talentovani. POSAO: Možete imati administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.


5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA koji su STRASTVENI U KREVETU – vole da udovolje tuđim željama i potrebama!

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA koji su STRASTVENI U KREVETU - vole da udovolje tuđim željama i potrebama!


OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLJUBOMORNIJI, a evo i KAKO to mogu da preokrenu u SVOJU KORIST!

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLJUBOMORNIJI, a evo i KAKO to mogu da preokrenu u SVOJU KORIST!

LAV

LJUBAV: Čuvajte se preterane samouverenosti i imaćete mnogo više uspeha. POSAO: Više od svega ćete imati potrebu da se izrazite na neki kreativan način. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Može doći do neplaniranog flerta sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete imati problema pravne prirode ili u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vitalni ste.

VAGA

LJUBAV: Može vam se dogoditi da budete odbijeni, što će za vas verovatno biti novo iskustvo. POSAO: Čini vam se da ste mogli da postignete mnogo više. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas će vam osećanja biti vrlo intenzivna i nećete moći da im se oduprete. POSAO: Mogući su problemi u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Blago pozitivan trend u ovoj sferi će se nastaviti. POSAO: Problemi na poslu zbog nejasnih odnosa ili zbog mešanja posla i zadovoljstva. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC

LJUBAV: Naići ćete na ljubav i podršku od strane partnera, šta god da vas bude mučilo danas. POSAO: Problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Tenzija i moguće razdvajanje od voljene osobe. POSAO: Povoljan period za posao, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE

LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekog ko će vas zainteresovati. POSAO: Već ste se navikli na krizu u ovoj sferi, a moguće je da ćete napraviti promenu. ZDRAVLJE: Solidno.

Pratite nas na društvenim mrežama