in

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 21. SEPTEMBAR: Strelčevi će dobiti ponudu za posao, a OVAJ ZNAK očekuju povrede!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da nikako nećete imati prilike da ostvarite kontakt s nekim ko vam se dopada. POSAO: Budite ekonomični. Finansijski gubici. ZDRAVLJE: Manjak energije.

BIK

LJUBAV: Bićete otvoreni i prijateljski nastrojeni. Gde god da se pojavite, srešćete nekoga s kim ćete moći da razgovarate. POSAO: Moguć je uspeh u sferi nekretnina ili umetnosti. ZDRAVLJE: Alergije.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete uživati u ljubavi jer ćete biti previše opterećeni problemima iz drugih oblasti života. POSAO: Imaćete teškoća u procesu rada ili problema s kolegama. ZDRAVLJE: Slabo.

pexels.com

Blizanci će se slabo osećati

RAK

LJUBAV: Bićete neodlučni jer ćete dobiti više ponuda ili prilika, a nijedna neće biti ono što želite. POSAO: Propustićete neke mogućnosti zbog nedostatka prodornosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.


DANAS ĆETE BITI NAJVOLJENIJI! Ovaj horoskopski znak se OSLOBAĐA STRAHA i konačno uživa u svim čarima zaljubljenosti!

DANAS ĆETE BITI NAJVOLJENIJI! Ovaj horoskopski znak se OSLOBAĐA STRAHA i konačno uživa u svim čarima zaljubljenosti!


ONI SU PROFI MANIPULATORI! Niko ne ume da se ODUPRE ovim horoskopskim znacima!

ONI SU PROFI MANIPULATORI! Niko ne ume da se ODUPRE ovim horoskopskim znacima!

LAV

LJUBAV: Ako niste uspeli da nađete ljubav prethodnih nedelja, onda je svakako nećete naći ni danas. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, mada nijedna neće biti značajna. POSAO: Doći ćete na dobru ideju koja će vam pomoći da napredujete u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Srešćete nekoga iz prošlosti, ali nećete uspeti da oživite staru ljubav. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate manjih problema. ZDRAVLJE: Povrede.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo nije povoljan period za one koji žele da se zabave. Uglavnom ćete osećati pritisak da se dugoročno obavežete. POSAO: Možda ćete naći posao u sferi zabave. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Nema promena. Nemojte očekivati da se danas nešto novo desi. POSAO: Dobićete ponudu za posao ili ćete napredovati na mestu na kome radite. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete danas imati problema u odnosu ili nećete biti u mogućnosti da neku od prilika pretvorite u vezu. POSAO: Problem s nadređenima i institucijama. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Osetićete pesimizam zbog nepovoljnih okolnosti koje vas prate već neko vreme. Ne brinite, uskoro ćete imati više sreće. POSAO: Moguće su manje promene u karijeri. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Moguća ljubav sa strancem ili na putovanju. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu, kao i rad za strance ili inostranu firmu. ZDRAVLJE: Pazite koje lekove uzimate.

Pratite nas na društvenim mrežama