in

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. AVGUST! Devicama je povoljan dan za LJUBAV, a Strelčevima za veću ZARADU!

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. AVGUST! Devicama je povoljan dan za LJUBAV, a Strelčevima za veću ZARADU!

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete nekoga ko će vam se učiniti kao vaša suprotnost, ali s kim ćete osetiti bliskost. POSAO: Možete naići na probleme pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

BIK 

LJUBAV: Možete privući pažnju nekoga s kim radite. POSAO: Vaš radni elan će biti na visokom nivou ali okolnosti vam neće ići na ruku. ZDRAVLJE: Upala grla.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća razmena ljubavnih reči ili poruka, ali ovo nije povoljan dan za započinjanje duže veze. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Doživećete nešto što će vas emotivno razbuditi. POSAO: Zamoriće vas rutina, ali morate priznati da je ona zaslužna za svaki vaš uspeh. ZDRAVLJE: Bolje ste.


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 7. avgusta, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU


KAKO SE HOROSKOPSKI ZNACI PONAŠAJU U TERETANI? Ovnovi se hvataju za najteže tegove, a bikovi…

KAKO SE HOROSKOPSKI ZNACI PONAŠAJU U TERETANI? Ovnovi se hvataju za najteže tegove, a bikovi...

pexels.com

Rakovi će doživeti nešto što će ih emotivno razbuditi

LAV

LJUBAV: Osetićete teret i pritisak zbog očekivanja koja vaš partner ima. POSAO: Moguće su promene u vezi sa poslom ili promene nadređenih. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Danas je povoljan dan kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Nestabilnost u ovoj sferi, problemi sa svakom vrstom autoriteta i uopšte kriza.  ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni za sve iz vaše okoline, jer ćete razmišljati o nekome ko je daleko. POSAO: Opterećujete se negativnim slutnjama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Čeznućete za novim iskustvima. POSAO: Možda ćete raditi kao deo tima, što će vam pasti teško jer ćete biti skloni tome da upadate u konflikte. ZDRAVLJE: Slabije.

pexels.com

Jarčevi treba da se čuvaju impulsivnih investicija

STRELAC 

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva koja će vas inspirisati na ljubav. POSAO: Možete imati i više posla nego što želite, ali ćete zato imati i veću zaradu. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC 

LJUBAV: Povoljan period u kome možete upoznati nekog značajnog. POSAO: Previše trošite i opterećujete svoj budžet impulsivnim investicijama. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ovo je loš dan za one koji su već u vezi, jer se može desiti neprijatan konflikt sa partnerom. POSAO: Bez promena ili naročitih događaja. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko koga vaša okolina neće biti spremna da prihvati. POSAO: Skoncentrisanost na privatni biznis. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Pratite nas na društvenim mrežama