in

DEJAN LAGAO ZA GODINE – STARIJI JE! Evo zašto je Dragojević krio istinu – isplivali svi detalji iz njegovog privatnog života koji su sve šokirali!

– U svakoj se pesmi pronađem i svaka me pesma pogađa. Spolja sam tužan, a iznutra se borim da izbije sreća na površinu. Period je ispred mene da sve to ispravim i trudiću se u tome. Tuga me je naučila da cenim ljude oko sebe. Okrenuo sam ljudima leđa koji su se opet vratili da budu uz mene, kad mi je najteže. Tuga me je naučila da poštujem i cenim druge, a i sebe. Onaj ko je tužan ne ceni dovoljno sebe – rekao je Dejan više o tome pročitajte OVDE

Dejan je u emisiji priznao da je sve vreme lagao koje je godište.

Jako si mlad, 96. si godište – rekao je voditelj, na šta mu je Dragojević odgovorio:

Ne, 95. sam godište – rekao je Dejan.


ZALEPIO DALILI ŠAMARČINU – PALA OD SILINE UDARCA! Isplivao skandalozan snimak iz rijalitija – evo šta se desilo! (VIDEO)

ZALEPIO DALILI ŠAMARČINU - PALA OD SILINE UDARCA! Isplivao skandalozan snimak iz rijalitija - evo šta se desilo! (VIDEO)


DUŠICA JAKOVLJEVIĆ BEZ ŠMINKE I FILTERA! Voditeljka uhvaćena u prirodnom izdanju – evo kako zapravo izgleda! (FOTO)

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ BEZ ŠMINKE I FILTERA! Voditeljka uhvaćena u prirodnom izdanju - evo kako zapravo izgleda! (FOTO)

Što svi pišu da si 96. godište? – upitao ga je voditelj.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan Dragojević

Jao, moramo da dođemo i do toga… Kad sam kretao u školu, bio sam loš i čuknuo sam godinu. Meni se svašta izdešavalo. Uvek sam se vraćao na pravi put i posle kiksa sam došao do učenika koji je bio najbolji i upisao sam fakultet. Imao sam sve, kad bih rekao da bi mi nešto nedostajalo, lagao bih – rekao je Dejan Dragojević u emisiji “Premijera”.

David Dragojević se oglasio nakon Dejanovog gostovanja u popularnoj emisiji, a šta je bratu poručio pročitajte OVDE

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: