in

DEJAN DRAGOJEVIĆ OGOLIO DUŠU! Učesnik Zadruge otkrio šta ostavlja Dalili nakon razvoda, a šta nosi sa sobom u Veternik!

Učesnik “Zadruge” je rešio da se odrekne kuće u Gornjem Šepku, automobila, psa i zajedničkog kanala na Jutjubu jer, kako kaže, posle rijalitija ne želi više nikad da vidi ženu koja ga javno varala s Filipom Carom.

Nikad više u Šepak

Neka Dalila uzme sve – kuću, automobil, psa, naš zajednički Jutjub kanal… Ma ništa mi ne treba! Sve što imam ostalo mi je u Gornjem Šepku, ali nema veze… Tamo više nikad neću da odem! Plašim se da bih se slomio na pragu. Maštam da odem u svoju sobu kod mame u Veternik. Odatle niko ne može da me izbaci, tu sam svoj na svome. Planiram da kupim ergelu i otvorim kafić, a kada skupim novac, pokrenuću jednu aplikaciju – započinje priču Dragojević i kroz suze dodaje da se kaje što se zbog Dalile odrekao majke Biljane, brata Davida i sestre Suzane:

Printscreen You Tube

Svaki slobodan trenutak ću provoditi s porodicom. Odrekao sam ih se zbog žene koja me je izdala. Ne mogu sebi da oprostim što nisam poslušao mamu kada mi je govorila da ona nije za mene. Jednog dana kada moje Bilje ne bude bilo, neću moći da prežalim što pet godina nisam bio tu za nju, a ona je uz mene ceo život. Najgore od svega je što sada shvatam da nisam ni bio srećan s Dalilom, jer sam sve vreme patio zbog porodice… 


DEJAN LAGAO ZA GODINE – STARIJI JE! Evo zašto je Dragojević krio istinu – isplivali svi detalji iz njegovog privatnog života koji su sve šokirali!

DEJAN LAGAO ZA GODINE - STARIJI JE! Evo zašto je Dragojević krio istinu - isplivali svi detalji iz njegovog privatnog života koji su sve šokirali!


DAVID SE OGLASIO POSLE DEJANOVE ISPOVESTI! Dragojević se javno obratio bratu, a evo šta mu je poručio! (FOTO)

DAVID SE OGLASIO POSLE DEJANOVE ISPOVESTI! Dragojević se javno obratio bratu, a evo šta mu je poručio! (FOTO)

Printscreen You Tube

Dejanova majka Biljana i brat David oduševljeni su novom snajkom Aleks Nikolić. 

– Dejan je sada totalno hladan prema Dalili, a za to je zaslužna Aleksandra, ona je divna! Dugo mu je trebalo da preseče i više nema povratka – kaže Biljana, a David dodaje:

– Dalila mu je isprala mozak, ali gotovo je s tim, sada slavimo što imamo novu snajku. Prijatelji, porodica i ljudi na ulici nam prilaze i čestitaju jer se Dejan rešio Dalile!

Ispao sam budala

Dragojević tvrdi da je napokon prestao da voli ženu koja ga je javno izdala:

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila za mene više ne postoji! Može da se seče, da pravi scene, ja joj neću priteći u pomoć, kao što sam to učinio kada je raskinula sa Carom. Nisam mogao da je gledam uplakanu, pa sam joj se približio i dao joj drugu šansu. Opet sam ispao budala, jer nisam video da je samo manipulisala mnome. Teško mi je bilo da sebi priznam da voli čoveka koji ju je pljunuo u facu, a da sam ja za nju samo krpa. Želim joj sreću s Filipom, neka ode s njim u Crikvenicu, tamo će joj biti super.
Mada su godinama pokušavali da postanu roditelji, Dejan je sada srećan što s Dalilom nije dobio dete.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Hvala Bogu da mi nije rodila dete, jer bih do kraja života morao da budem u kontaktu s njom, a to ne želim – završava priču Dejan.