in

DALILINA KUMA ULAZI U ZADRUGU 5 – NAJAVILA NEVIĐENI HAOS PRED KAMERAMA: Godinama čekam priliku da je uništim!

Ova Šapčanka za Informer otkriva da je šest meseci izdržavala Dalilu, a kad joj je “zavrnula slavinu”, starleta ju je svuda blokirala i nikad se više nisu videle.

Njihov susret posle četiri i po godine odigraće se uskoro pred kamerama Pinka.

Bila njen fan

Spremna sam da se suočim sa Dalilom u rijalitiju! Razočarala me je i zato sam odlučila sve da otkrijem. Bila sam njen fan, slala sam joj poklone i novac, javno sam je podržavala i zato me je, dva dana pred venčanje sa Dejanom, pozvala da joj budem kuma. Pristala sam… Prvi put smo se videle na venčanju i tada je dobila od mene pare u koverti i poklone od 1.000 evra! Kad se venčala i dobila poklon, nije me ni na ručak odvela – priča Gordana.

Dalilina kuma je uprkos tom poniženju nastavila da je finansira!

Čak sam i njenom psu Tediju kupila kola koja koštaju 200 evra, jer mi je ona to tražila! Ma svake nedelje sam joj uplaćivala minimum 5.000 dinara i kupovala apsolutno sve što mi je tražila. Tako sam radila šest meseci, na nju sam potrošila bar 3.000 evra. A onda, kad sam je pozvala na rođendan, nije htela da dođe. Tad sam prestala da joj uplaćujem novac. Kad je Dalila videla da više nema koristi od mene, blokirala me je svuda – priča Gordana.

ATA Images

Dalila Dragojević

Dokazala da je zlo

Ona je ubeđena da je rijaliti zvezdu stigla karma.

Ona je zla i to je pokazala na televiziji. Zaslužila je da je Filip Car ponižava! Eto, on je sada samo iskorišćava kao što je ona mene. Ma napraviću haos kad se budemo videle, godinama čekam ovu priliku – obećava Gordana.

Dalilin bivši verenik Mladen čeka dete sa Jelenom Pešić!

Dalilin bivši verenik Mladen Vuletić odustao je od ulaska u “Zadrugu” kad je saznao da čeka dete sa bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić!

– Presrećni smo! Već kupujem stvari za bebu – rekao je Mladen, a Jelena je dodala:

– Mladen me sve sluša, nadam se da je ova ljubav za ceo život!