in

DALILA JE CARU UTEŠNA NAGRADA! Oglasila se Maja Marinković i javno istakla šta bi se desilo da se ona vrati u “Zadrugu 5”!

Maja Marinković već neko vreme nije deo rijalitija, ali neki takmičar i dalje ne mogu da prestanu da je spominju.

Tako je ona i dalje tema Dalile i Cara, njih dvoje se najviše zbog toga i svađaju jer kad je on namerno pomene ili se seti njihovog odnosa, Dragojevićki padne mrak na oči.

Printscreen You Tube

Maja se sada oglasila i dala svoj sud o Caru i Dalili:

– Prokomentarisaću isključivo jer sam pitana. Već sam navikla da im budem glavna tema svakodnevno. Ona je svesna da sam ja tamo, da on nju ne bi ni pogledao. Ona mu dođe kao utešna nagrada. Svesna je toga da sam mu i dalje u glavi i to nju najviše boli, iako su oni iz moje odavno izašli. Mora da shvati, iako se trudi da oponaša mene u određenim situacijama, ne ide joj. Jako je smešna, ipak mora da shvati da sam ja jedna i da uzalud pokušava. Toliko o toj temi – rekla je Maja.


DEBELA, NESREĆNA ŽENA… Maja Marinković oplela po Dalili: Želi da je voli na silu!

DEBELA, NESREĆNA ŽENA... Maja Marinković oplela po Dalili: Želi da je voli na silu!


CAR UPOREDIO DALILI U MAJU, PA PRIZNAO KOJA JE BOLJA! Ovaj odgovor niko nije očekivao!

CAR UPOREDIO DALILI U MAJU, PA PRIZNAO KOJA JE BOLJA! Ovaj odgovor niko nije očekivao!

printscreen instagram

Na poslednjim nominacijama, gde su zadrugari birali između Aleksandre Nikolić i Janjuša, Sanja Grujić je istakla da bivši košarkaš često pominje Maju kako bi je dozvao u “Zadrugu”. Inače, on je u emisiji “Pitanja gledalaca” izjavio da smatra da je Maja najzgodnija takmičarka koja se ikada pojavila u “Zadruzi”.

– Sanja je sve u pravu što je rekla, ništa ja tu ne bih ni dodala, ni oduzela, svaka joj je na mestu – istakla je Maja i dodala:

– A to što je Janjuš rekao da sam najzgodnija, to je činjenica, konačno da i on kaže istinu – zaključuje Marinkovićeva.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “DŽET-SET TOP 5”:

Pratite nas na društvenim mrežama