in

ĆERKU VESNE ČIPČIĆ SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA NJEN SIN! Pravi je frajer, otkriveno i čime se bavi! (FOTO)

Kako je Ivan izjavio, ceo život je želeo da bude reditelj, jer je znao loše strane glumačkog poziva.

Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva – rekao je nedavno sin Vesne Čipčić.


RAZGOLITILA SE MARINA VISKOVIĆ! Pevačica poslala jaku poruku fanovima


NAKON TRAGEDIJE STALA NA “LUDI KAMEN”! Pevačica objavila fotografiju u venčanici i pohvalila se pratiocima

NAKON TRAGEDIJE STALA NA LUDI KAMEN! Pevačica objavila fotografiju u venčanici i pohvalila se pratiocima

Mladi reditelj nedavno se predstavio publici debitantskom predstavom “Beogradska trilogija”, koja se igra na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

– Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku – rekao je on, pa dodao kroz osmeh:

U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer više članova porodice nemam – izjavio je Ivan.

Kad nije okupiran pozorištem, koje je za njega koliko profesija, toliko ljubav, Ivan Alač bavi se sportom.

Sport smatram izuzetno bitnim po psihičko zdravlje. Dok treniram misli su mi bistrije, cirkulacija mi se probudi i ideje lakše dolaze. Glavni hobi mi je pisanje. Odatle je valjda sve i krenulo. Pišem pesme i priče, a trenutno radim i na scenariju za dugometražni film – rekao je Ivan Alač.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama