in

CECA PROGOVORILA O PORODICI! Folk diva priznala: Nije istina da unuka Željka volim više od svoje dece!

Ceca je u emisiji “Ispovesti” priznala da je mali Željko samo privilegovan jer je najmlađi član njihove mnogočlane familije.

ATA Images

Ceca Ražnatović

Čula sam priče – unuče se voli više od dece. To nije istina. Voli se podjednako, kao i deca, pričam iz ličnog iskustva. On je još mali. On je sada svima nama najzabavniji, najinteresantniji. Priča sve, sve upija od svakog od nas. Meni je sve isto, kako sam vodila Veljka i Anastasiju, tako sad vodim i njega. Uživam s njim jer mi je on potpuna relaksacija za mozak, tako da ću i dane godišnjeg odmora provesti baš s njim – kaže Ceca i dodaje:

Mi smo velike porodice. Ražnatovići, Ocokoljići i Rodići i on ide samo iz ruke u ruku, on je jedno zadovoljno dete. Njemu ljubavi i pažnje ne manjka – dodala je pevačica.

Ceca se se osvrnula i na to što je njena ćerka Anastasija, kao mlada muzička zvezda, često na meti tabloida:


JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU! SUMNJA DA JE MAJA SMESTILA TAMARI ĐURIĆ! Danima je u žiži javnosti, a sada je iznela istinu o svim skandalima!

JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU! SUMNJA DA JE MAJA SMESTILA TAMARI ĐURIĆ! Danima je u žiži javnosti, a sada je iznela istinu o svim skandalima!


DALILA DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA AERODROMU! Dragojevićka nije uspela da napusti Srbiju – otkriveno šta se desilo! (FOTO)

DALILA DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA AERODROMU! Dragojevićka nije uspela da napusti Srbiju - otkriveno šta se desilo! (FOTO)

Informer.rs/Zoran Sinko

Ceca i Anastasija Ražnatović

Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero. Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu – rekla je Ceca Ražnatović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama