in

BRUKA I SRAMOTA! Nedović branio Zvezdu, pisao o napadima Litvanaca i NATO zastavama, pa mu Tviter obrisao profil?

Nemanja Nevodić je u ponedeljak stao u odbranu igrača Crvene zvezde koji su u Litvaniji odbili da podignu transparent napisan na ukrajinskoj zastavi. Istakao je da su crveno-beli bili provocirani NATO zastavama i napisao: “Nema mesta takvim stvarima u košarkaškim halama”. Njegov nalog na Tviteru je posle toga blokiran.

Podsećamo, crveno-beli u Kaunasu nisu želeli da sa domaćinom drže zastavu Ukraine na kojoj ke pisalo “stop war”. Usledile su uvrede i provokacije domaćih navijača, koji su mahali NATO zastavom, uvredljivo skandirali, čak i napali igrače i navijače srpskog tima.

Dan nakon meča Nedović je reagovao, nije mogao da ćuti posle nepravde. U svojom objavama je stao u odbanu bivšeg tima. Reprezentativac Srbije je poručio Evroligi da u košarkaškim dvoranama ne bi trebalo da se nađu NATO i kritikovao provokacije Litvanaca.

printscreen/tvsportklub

 

Svi znamo zašto su tu zastavu istakli protiv tima iz Srbije. Kada sam igrao sa Panatinaikosom tamo, nisam je video –  napisao je Nedović.


UŽIVALI SMO, NIJE SLUČAJNO ŠTO POGAĐAM! Nedović ZAGRMEO nakon što je SLAVIO protiv Zvezde!

UŽIVALI SMO, NIJE SLUČAJNO ŠTO POGAĐAM! Nedović ZAGRMEO nakon što je SLAVIO protiv Zvezde!


SRBIN UMALO DO REKORDA KARIJERE! Nedović BRILJIRAO!

SRBIN UMALO DO REKORDA KARIJERE! Nedović BRILJIRAO!

Jednom od korisnika Tvitera je odbrusio da “pokušava da ispadne pametan, ali da je glup, bez uvrede”. Nedovićev nalog je nestao a nema javnog obrazloženja zašto. Pretpostavka je da je to u vezi sa njegovim objavama o Žalgirisu, kao i sa prepirkom sa navijačima koji su podržavali provokacije na račun Beograđana u Kaunasu.

Čovek je branio Zvezdu i svoju zemlju, rekao ono što ce svet zna, a pravi se lud, i ond amu se ovo desi!

printscreen

 

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama