in

BRENA NE MOŽE DA PRODA VILU NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Pevačica se uskoro seli u Beograd na vodi!

Lepa Brena odlučna je u tome da proda vilu u kojoj decenijama živi, ali s obzirom na to da je ceni na 2.500.000 evra, ne može da nađe kupca. 

printscreen

Brena vodi računa o svakom dinaru…

Brena i njen muž Slobodan Boba Živojinović ne žele da snize cenu ni za jedan evro, pa je prodaja zapela zbog toga. A kako stvari stoje, njima se i ne žuri tvrdi jedan trgovac nekretninama za medije. On dodaje da je zainteresovanih bilo mnogo i da su bili oduševljeni viom, ali da uvek zapne oko cene.

– Brena sve gleda kao biznis, pa i prodaju kuće, a sigurna je da će ona jednog dana naći svog novog vlasnika. Ipak, s druge strane, to što je još uvek nije prodala joj stvara i pritisak, jer Živojinovići planiraju selidbu u novi stan u novoizgrađenoj kuli u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Živojinovići su tamo kupili ceo sprat, a jedan od najvećih i najlepših apartmana ostavili su za sebe. U toj zgradi prvi komšija će im biti Novak Đoković, a kako kvadrat u toj zgradi košta od tri do tri i po hiljade evra, prostom računicom to znači da su sprat platili najmanje 600.000 evra – navodi izvor.

HIT dodatak/informer

Sele se u Beograd na vodi… Brena i Boba

– Breni svi savetuju da malo rediguje cenu kako bi što pre prodala kuću, ali ona neće ni da čuje za to. Kaže da ta kuća vredi i više, da je decenijama ulagala u nju. Ljudi su dolazili i gledali, ali uvek bi zapelo kod cene. Ona je kuću oglasila još prošle godine na leto kod jedne agencije za nekretnine, ali za sada ništa. Do sada se nije sekirala, jer je veći deo godine provodila na putovanjima, ili u nekim od nekretnina koje imaju na Floridi, Monte Karlu i Hrvatskoj.


PEVAČICA OBJAVILA SREĆNE VESTI! Katarina Grujić sve IZNENADILA OBJAVOM – Svi se RADUJU zbog njene ODLUKE! (FOTO)

PEVAČICA OBJAVILA SREĆNE VESTI! Katarina Grujić sve IZNENADILA OBJAVOM - Svi se RADUJU zbog njene ODLUKE! (FOTO)


MASNO JE SLASNO! Pevačica ima PROBLEM SA VIŠKOM KILOGRAMA – BUREK joj došao glave!

MASNO JE SLASNO! Pevačica ima PROBLEM SA VIŠKOM KILOGRAMA - BUREK joj došao glave!

Instagram/printscreen

Najmanje vremena tokom prošle godine je provela u Beogradu, pa ni za slavu Aranđelovdan nije bila na Bežanijskoj kosi. Otkad su deca otišla svako na svoju stranu, tek je ništa posebno ne veže za nju i postala joj je prevelika, a i mesečni troškovi za održavanje su joj ogromni. To joj se nikako ne sviđa, posebno što se zna da ona pazi na svaki dinar. Kako će kula na Novom Beogradu uskoro biti završena, želi da se potpuno posveti tom stanu i njegovom uređenju – rekao nam je izvor.

Podsetimo, Brena je pre nekoliko godina priznala da razmišlja da proda kuću na Bežaniji i da je sve to biznis.

– Što da ne, svaka roba ima svog kupca. Sve što je u našem poslu, i biznisu, sve je na prodaju – potvrdila je tada balkanska zvezda u emisiji “Grand njuz”.