in

BOMBA na Voždovcu! – Informer

Novaković je karijeru započeo u mlađim kategorijama Partizana, a potom je direktno prešao u Crvenu zvezdu, sa kojom je igrao i Omladinsku Ligu šampiona.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Radu, a prethodne jeseni je igrao za IMT, takođe kao pozajmljeni fudbaler crveno-belih.

Sada je pozajmicama došao kraj i Novaković je prešao u Voždovac sa kojim je potpisao ugovor do 2025. godine.

“Zmajevi” su ga na Tviteru najavili kao transfer bombu koja je eksplodirala ovog jutra na “Krovu”.


DRAMA NA KAN! Penali odlučili drugog finalistu! Keirošu PAO MRAK, isključen posle brutalne SVAĐE sa sudijom (VIDEO)


IZNENAĐENJE U KUPU KRALJA! Polufinale bez Reala, Barse i Atletika

IZNENAĐENJE U KUPU KRALJA! Polufinale bez Reala, Barse i Atletika

Nakon potpisivanja ugovora, mladi vezista je imao šta da kaže.

Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu – poručio je Novaković po dolasku u Voždovac – rekao je Novaković.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković prezadovoljan je poslom koji su ovim transferom obavili “zmajevi”.

Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu – poručio je Mirković.