in

BOJAN OSLOBOĐEN KAZNE! Jurio da odveze ženu na porođaj, a onda se desila neverovatna situacija!

Kao što smo već pisali, Bojan Ristić iz Jakova vozio je suprugu Aleksandru na porođaj, a zbog prevelike brzine uočili su ga saobraćajci koji su ga pod rotacijom ispratili do Narodnog fronta.

Ono što ovu priču čini još zanimljivijom jeste što je novopečeni otac dobio kaznu zbog prevelike brzine, na koju se nije žalio, jer je kako i sam priznaje vozio i više od 120 na sat.

Desilo se sve u par minuta do dva sata. Krenuli smo od kuće, pozvali doktora i ja zaista nisam imao drugog izbora nego da “nagazim”. Stižemo otprilike do Beogradske arene, gde vidim da se nešto dešava iza mene. Policija me je pratila do semafora, gde su me zaustavilil, a gde bih svakako stao. Pitali su me šta se dešava i pod pratnjom me odvezli do porodilišta. Beba na svet bukvalno dolazi od kuće do porodilišta tačno za 51 ili 52 minuta – ispričao je Bojan u gostovanju na tv Prva.

Printskrin /Tv Prva

Bojan Ristić oslobođen kazne

Ipak, desio se obrt. Kako je kasnije saznao, zbog okolnosti u kojima se nalazio, oslobođen je plaćanja kazne.


GDE ĆE VAM DUŠA?! Velika prevara u Valjevu: Postavljali lažne humanitarne kutije i tako prikupljali novac!

GDE ĆE VAM DUŠA?! Velika prevara u Valjevu: Postavljali lažne humanitarne kutije i tako prikupljali novac!


DA SRCE PUKNE OD TUGE! Danas sahrana dečaka (3) koji je preminuo od opekotina, evo da li će roditelji ispratiti sina na večni počinak!

DA SRCE PUKNE OD TUGE! Danas sahrana dečaka (3) koji je preminuo od opekotina, evo da li će roditelji ispratiti sina na večni počinak!

 Aleksandra se porodila 1. februara u 2.50 sati. Zbog okolnosti, rečeno mi je da kontaktiram saobraćajnu policiju i obratim im se za ublaženje kazne. Ta molba je prosleđena načelniku policijske uprave gospodinu Lakićeviću i on me je pozva dva-tri dana posle toga, čestitao mi rođendan ćerke, poželeo sve najbolje i rekao mi da sam oslobođen kazne – priča Bojan.

Aleksandra se porodila odmah po izlasku iz automobila

Dr Dejan Pavlović, ginekolog koji je porodio Bojanovu suprugu, ističe da se sve odigralo u dva sata noću. Složio se da je u pitanju bio vrlo opasan postupak ali je kazao da je Bojan, sa medicinske strane, postupio ispravno jer u slučaju komplikacija na porođaju ne bi kod kuće, ili u kolima, mogao da pomogne ženi i bebi.

– On apsolutno nije imao alternativu, dao je sve od sebe. To sada izgleda eksplozivno i atraktivno, ali naravno da je bilo i opasno. U slučaju komplikacije bi Bojan bio nemoćan, supruga i dete bi bili izloženi opasnosti. Drago mi je što se sve dobro završilo i dobili su zdravo dete – rekao je doktor Pavlović.

– Njegova žena se porodila u narednih pet minuta od izlaska iz automobila. Apsolutno! Bojanova supruga nije ni prošla prijem, jer je dežurna ekipa odlično odreagovala i sprovela je u salu, i tamo je završen porođaj –  rekao je dr Pavlović.

Bonus video: