in

BOGDAN SE ISELIO IZ CECINE VILE! Srejović posle raskida iznajmio stan na Novom Beogradu!

Na istoj adresi

Kako saznajemo, Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu. 

Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi – priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom: 

printscreen

Raskinuli Ceca i Bogdan

Ceca i Bogdan su mesecima živeli u njenoj vili. Dogovorili su se da o tome ne pričaju u javnosti, tako da su samo njihovi zajednički prijatelji znali da su se zajedno skućili. 


TEK ŠTO JE NAPUSTIO ZADRUGU, BANE NE MOŽE DA ĆUTI! Otkrio tajne zadrugara: “Caru unose INFORMACIJE iz spoljnog sveta, sve zna šta se dešava”!

TEK ŠTO JE NAPUSTIO ZADRUGU, BANE NE MOŽE DA ĆUTI! Otkrio tajne zadrugara: Caru unose INFORMACIJE iz spoljnog sveta, sve zna šta se dešava!


JELENA GOLUBOVIĆ ISKEŠIRALA 300.000 EVRA NA VILU NA AVALI! Ogromno imanje, a tek da vidite pogled! (FOTO)

JELENA GOLUBOVIĆ ISKEŠIRALA 300.000 EVRA NA VILU NA AVALI! Ogromno imanje, a tek da vidite pogled! (FOTO)

Srejović i Ražnatovićeva rastali su se kao prijatelji, tako da je Bogdan ostao u dobrim odnosima i s njenom ćerkom Anastasijom. 

– Čuju se i viđaju skoro svakog dana, jer ona često dolazi u restoran u kojem je Bogdan menadžer. S druge strane, Bogdan i Veljko nisu ostali u kontaktu jer se nikada nisu previše ni zbližili. Viđali su se na porodičnim okupljanjima i uvek bili u korektnim odnosima – objašnjava naš sagovornik.

printscreen

Ceca, Veljko, Bogdan

Pukla tikva

Podsetimo, Ceca i Bogdan upoznali su se krajem 2020. godine na rođendanu zajedničke prijateljice i ubrzo započeli vezu. Godinu dana su bili nerazdvojni, pa su im mnogi predviđali zajedničku budućnosti. Međutim, pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da su raskinuli.

Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – poručili su pevačica i menadžer. 

Bogdan svaki trenutak provodi sa ćerkicom

Bogdan Srejović se nije oglašavao u javnosti posle raskida sa Cecom, ali je bio aktivan na Instagramu. Tamo je objavio stori sa ćerkom Iskrom.

“Dobar dan, mlada damo, može li jedan poljubac”, pita Bogdan svoju mezimicu na snimku.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: