in

BIZNISMEN IZ ČIKAGA ODLEPIO ZA BEKVALČEVOM! Pevačica dobila bračnu ponudu tokom turneje u Americi!

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila sa velike turneje u Americi, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda navodno dobila bračnu ponudu.

Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac

– Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima – rekao je izvor za “Alo”, koji je potom otkrio kako jači pol reaguje na malu plavu.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – šokirao je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve:

Promo

Nataša Bekvalac na jednom od nastupa u Americi

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je sagovornik, pa ispričao kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.


“BLIC” PROSLAVIO 26. ROĐENDAN! Gala proslavu posetio je veliki broj gostiju! CECA RAŽNATOVIĆ SE LATILA MIKROFONA!

BLIC PROSLAVIO 26. ROĐENDAN! Gala proslavu posetio je veliki broj gostiju! CECA RAŽNATOVIĆ SE LATILA MIKROFONA!


NEKO NE ZARADI TOLIKO ZA CEO ŽIVOT! Kristijan Golubović otkrio koliki mu je HONORAR, od cifre će vas zaboleti glava!

NEKO NE ZARADI TOLIKO ZA CEO ŽIVOT! Kristijan Golubović otkrio koliki mu je HONORAR, od cifre će vas zaboleti glava!

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – dodaje izvor.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama