in

ASTROLOZI PREPORUČUJU KAD JE NAJBOLJE VREME ZA VENČANJE U 2023. GODINI! 4 DATUMA su KLJUČNA jer je raspored planeta povoljan za početak srećnog BRAKA

ASTROLOZI PREPORUČUJU KAD JE NAJBOLJE VREME ZA VENČANJE U 2023. GODINI! 4 DATUMA su KLJUČNA jer je raspored planeta povoljan za početak srećnog BRAKA

Astrolozi tvrde da su to dani sa najpovoljnijim rasporedom planeta, pa će mladenci imati dobre predispozicije za dug i uspešan brak.

Februar, kao zimski mesec, nije preterano popularan za venčanja, ali o 5. februaru i te kako treba da razmislite. Činjenica da se nijedna planeta ne kreće retrogradno tog datuma, dok će Mesec biti pun, prema rečima astrologa, izuzetno je srećna okolnost za početak braka. Februar je dobra opcija i zbog toga što će se vašim zvanicama teško desiti da imaju dve svadbe istog dana, pa će moći u potpunosti da se opuste samo na vašoj.

Tokom proleća mnogi odlučuju da se venčaju, a 19. maj 2023. jedan je od idealnih dana.

– Ovog dana Mesec je u Biku, veoma stabilnom znaku, a planeta ljubavi i lepote Venera u Raku, koji je oličenje porodičnih vrednosti. Ovaj majski dan slavi porodičnu atmosferu punu iskrenih emocija – kaže astrološkinja Džulija Arijel Modorski.

Ako ste razmišljali da svadba bude na leto, zakažite je za 17. jul!

Mesec i Sunce biće u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Parovi koji maštaju o velikoj porodici trebalo bi odmah da rezervišu ovaj datum – napominje Modorski.

Najpovoljniji dan za venčanja u jesen je 14. oktobar. Bez obzira na to što će se tog dana dogoditi pomračenje Sunca, Mesec i Sunce nalaziće se u Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što, prema astrolozima, garantuje skladan bračni život.

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama