in

AS REAL MADRIDA OTKRIO: RAZBIO SAM TELEFON O ZID kada mi je Miško Ražnatović TO rekao! (VIDEO)

Košarkaški as Džanan Musa prisetio se događaja od prošlog leta u “Podkast Inkubatoru”, u kojem je otkrio da se razočarao jer je očekivao zvučniji klub.

– Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barselona, Baskonija… Ja sam sa Efeson završio u julu i vest me je šokirala i ceo odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub, odgovarajući, hoće li opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Evroligu, a on mi govori – ideš u Lugo. Rekao mi je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne verujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gde je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid –  otkriva Džanan Musa događaja od prošlog leta u “Podkast Inkubatoru”, pošto je kao i svaki košarkaš njegovog talenta očekivao znatno zvučniji klub.

Ipak, ispostavilo se da je to bio dobar potez jer je tokom sezone u ACB ligi prosečno beležio 20,1 poen po meču, a imao je indeks korisnosti od 23,1 – najbolji u čitavom takmičenju.

– Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i video sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se – ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudu, to mi je bilo primamljivije, ali posle toga me je zvao čovek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo.


LEGENDARNI SRBIN PORUČIO HRVATIMA: Luka je već sada nadmašio Dražena!


OVO JE 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA NA EVROPSKIM PRVENSTVIMA! Srbija je DVA PUTA na listi, ali nije POBEDNIK!

OVO JE 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA NA EVROPSKIM PRVENSTVIMA! Srbija je DVA PUTA na listi, ali nije POBEDNIK!

Miško Ražnatović je svom klijentu preporodio karijeru za samo godinu dana, iako je Musa želeo mnogo više od kluba u ACB ligi za koji nije čuo!

– To je razlika između mene i drugih. Retko ko bi imao hrabrosti da igrača koji je tri godine igrao NBA ligu i koji je pun temperamenta da ga iz Netsa, preko Efesa pošalje u Lugo. Mene pita šta je Lugo? Ja mu objašnjavam da je to novi prvoligaš u Španiji bez ikakve reputacije. Ali, ubedio sam ga da je to dobro za njega i predvideo sam da će situacija u toj timu da se odigra, mada je tamo bio moj trener i šest igrača- ispričao je Ražnatović. ali pre nego što je Musa potpisao ugovor sa Real Madridom!

Pratite nas na društvenim mrežama