in

ALARMANTNO STANJE U ZADRUZI! Stefan Karić OKRENUO LEĐA Tari, otkrio njenu NAJMRAČNIJU TAJNU – Obezbeđenje MOMENTALNO REAGOVALO! (VIDEO)

Zašto ne pokušaš sa Tarom? Prelepi ste zajedno, dva aprila, plus beba April – glasilo je pitanje.

Tara je neko ko sluša ljude oko sebe, Ana joj je kao drugarica. Anđelo, idi manekeniši se, svoju lažnu vezu čuvaj za sebe – pričao je reper.

Printscreen You Tube

Obezbeđenje uletelo u Zadrugu

Ne trebao bih da joj pi*am usta, a onda da se ljubim sa njom, govorim da je klošarka i da je je*u svi – dodao je Anđelo.

Ti si maneken, nebitan si i ne znaš kodekse. Furaj lažnu vezu, sa lažnom devojkom. Veza će da ti traje mesec dana. Hvataš se za devojke, nemaš emocije, smešan si i glumiš rijaliti. Pazi kako oblači majicu, kako šeta i kako grli – urlao je Ša.


OSMAN KARIĆ SE JAVNO OBRATIO VELIKOM ŠEFU! Zbog ove scene iz Zadruge gušio se u suzama!

OSMAN KARIĆ SE JAVNO OBRATIO VELIKOM ŠEFU! Zbog ove scene iz Zadruge gušio se u suzama!


NE MOGU DA SE ZAPOSLIM POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija prolazi kroz težak period: Uzimate mi hleb iz ruke, moja porodica gladuje!

NE MOGU DA SE ZAPOSLIM POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija prolazi kroz težak period: Uzimate mi hleb iz ruke, moja porodica gladuje!

Ti si lik koji ima tobogon, penje se, a ima 40 godina. Treba da bude budala kao što si ti. Neću sigurno da varam ženu – odbrusio je Anđelo.

Ti si rob i nemaš prave emcoije, a ti glumiš vezu – nastavio je Nenad.

Je l’ mogu da se družim sa Tarom? – pitao je Ranković.

Ka*aj je ako hoćeš – rekao je Ša.

Sedim, ćutim i ne ponićavam te. Ja sam te zagrlila, a ti mi govoriš da se ka*am – ubacila se Tara.

Ti i maneken pod ruku, šetajte i glumite lažne poljupce. Ja kad ljubim, ljubim, a ja ne glumim vođenje ljubavi – dodao je Ša.

Printscreen You Tube

Tara napala Stefana

On je mene prvi ponizio – rekla je Tara.

Ona je stala pored tebe i kao “Zagrli me”, odjednom želi ona šansu. Ti si folirant – dodao je Karić.

– Ti sve radiš zbog rijalitija, zabole tebe ku*ac za Nenada. Mrš bre u pi*du materinu. Ušla je sa tobom u vezu zbog rijalitija, a ti si jedan magarac! Magarče jedan! Folirant, smrad i sve najgore na svetu je ona – urlao je Karić.

Ti si mene sad izvređao – rekla je Tara

Hoćeš ja da pričam? Dok je Tara imala 16 godina ulazila je mom drugu u kuću i molila ga da se je*e, bolje da ne pričam šta je dalje bilo. Ako ja počem da pričam svi ćete da grebete na vrta, smradovi jedni. Nemoj da mafijaš i da me diraš, za sad je dovoljno – besneo je Stefan.

Još dve, tri , pa ću ja – pretila je Tara.

 POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: