in

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA… Ovo su prve reči Miljane Kulić nakon operacije!

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA… Ovo su prve reči Miljane Kulić nakon operacije!

Drama oko zdravstvenog stanja Miljane Kulić ne jenjava, a lekari Kliničkog centra u Nišu daju sve od sebe da učesnici “Zadruge”spasu život. Kako saznaje Republika.rs, Miljana je nakon teške intervencije, izustila samo jednu rečenicu koja je rasplakala ceo stručni tim, a kada se pročulo i bolnicu.

Naime, kada se Miljana probudila nakon operacije smeštena je na intenzivnu negu. Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj lekari i omogućili, budući da ne može niko da je vidi što zbog njenog stanja, što zbog korone. Kada su joj dali telefon i pozvali Mariju, Kulićkine reči su bile toliko emotivne da su se svi rasplakali. 

Printscreen

Miljana Kulić

– Miljanino stanje je zaista komplikovano. Lekari čine sve i na stalnoj su vezi sa njenim roditeljima. Svi su plakali kada je Miljana rekla Mariji “Ako umrem, ako se ne probudim, čuvajte mi sina, mama volim te i izvinite ti i tata za sve”. Čuli smo da su i lekari koji su bili pored nje suze ronili kada je pričala sa majkom – kaže izvor iz Niša za pomenuti portal, te dodaje da se drama nastavila i ispred bolnice budući da je Marija burno reagovala kada je čula ćerkine reči:

printscreen

Miljana Kulić

 Marija i Siniša su se mnogo potresli zbog ćerkinih reči. Prisutni prolaznici su im prišli u nameri da im pomognu, a kada su čuli šta je Miljana Mariji rekla i neznanci su plakali sa njima.  Kada su se malo umirili Marija i Siniša su otišli u crkvu i zapalili sveću za ćerkino zdravlje.


“UMREĆU TI, MAMICE, NE MOGU VIŠE” Otkriveni detalji drame u bolnici u Nišu!

UMREĆU TI, MAMICE, NE MOGU VIŠE Otkriveni detalji drame u bolnici u Nišu!


PEVAČICA ZA SVE PARE UŽIVA U CRNOJ GORI! Ana Sević potrošila 3.000 evra za dan!

PEVAČICA ZA SVE PARE UŽIVA U CRNOJ GORI! Ana Sević potrošila 3.000 evra za dan!

Mariju Kulić je potvrdila ova saznanja, i otkrila da je Miljana još uvek na intenzivnoj nezi.

Tačno je, čula sam se sa Miljanom, doktorka joj je dala telefon da je čujem. Šta ćete, u takvim situacijama joj samo najmiliji trebaju – rekla je Marija kroz suze za pomenuti portal, pa dodala:

printscreen

– Hvala Bogu, polako ide na bolje. Još uvek je na intenzivnoj, još uvek je u krizi  zbog trombova, ali je konstantno prate. Ovi ljudi koju su oko nje, koji je paze, ja nemam reči kakvi su to profesionalci. Tretiraju je bukvalno kao da je u Americi, a ne u Nišu, svaka im čast. Mnogo mi je lakše otkako sam joj čula glas, mi nastavljamo da se molimo i dalje, da joj se stanje stabilizuje.

Podsećamo da je Miljana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, pozlilo joj je, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama