in

OTIMAO PEŠKIR REDŽIJU MILERU: Bodiroga progovorio o legendarnoj sceni

– Nije bilo planirano, možda se malo i prevelike važnosti dalo tome. Mi smo se vratili, bilo je to u egalu, bili su u čudu, samo se desilo. Već se videlo kod njih i kod njega, da nisu očekivali da će ući u egal završnicu sa nama. Počinje pritisak da ide na njih, lopta je sve teža i teža. Videli su da ne kontrolišu stvar i da gube – opisao je Bodiroga u razgovoru za “Sportal” i otkrio da je Miler među prvima čestitao na pobedi.

– On je baš došao. Maltene je prošao teren, ali došli su i drugi. Ne mogu da kažem da nisu. Pre nekoliko dana sam bio na putu i video sam Grega Popoviča, eto, malo smo se osvrnuli na neke stvari i popričali. Oni su uvek imali veliko poštovanje i ponašali se dobro. Ali to je bio veliki udarac za njih, na svom terenu da izgubiš od Srbije, odnosno Jugoslavije, ali da kažem, svi igrači su bili iz Srbije – rekao je Bodiroga i dodao:

– Nisam osetio nedostatak poštovanja, osetio sam da su svi čestitali, nije bilo nikakvih izuzetaka. To je bilo nešto dodatno. Već smo bili maltene u utakmici, na samom sastanku u hotelu. Kari nas je već pripremio odavno, bili smo spremni i dan pre utakmice, na treningu… Već smo bili našpanovani, svlačionica je spremna, jedva smo čekali samo da izađemo i krenemo. To je Vlade osetio, pa je sve došlo spontano, uz taj potez, nismo mogli da dočekamo da krene utakmica. Tako smo bili našpanovani. Već smo bili spremni da izađemo, ne treba ti više ništa. Svi smo već bili spremni i to je bio samo dodatni gas.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.