in

“MILIČIĆ MU UNIŠTIO SAN”! NBA zvezda tražila Srbina po celoj Americi da reše to jedan na jedan

“MILIČIĆ MU UNIŠTIO SAN”! NBA zvezda tražila Srbina po celoj Americi da reše to jedan na jedan

O bivšem srpskom košarkašu Darko Miličić i dalje se priča u NBA, a posledenji primer je Karmelo Entoni koji je se setio vremena kad su njih dvojica bili na draftu.

Printscreen/Hram

On je gostujući u podkastu legendarnog Dvejna Vejda napominjući da je bio ljubomoran na Miličića.

Entoni je otvorio dušu i ispričao zanimljivu priču vezano za draft i srpskog košarkaša.  

– Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao – to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i da pokažem da sam ja prvi pik Detroita – istakao je Entoni.

Do susreta između Miličića i Entonija nije došlo, nakon čega je bivša NBA zvezda izabrala Denver u kojem je igrao od 2003. do 2013. godine.

– Morao sam da se uzdignem, da izađem zreliji iz te situacije. Možda, da sam završio u Detroitu bi stvari bile drugačije. Ali tako razmišljam sa trenutnim iskustvom. A kao klinac, glavom sam bio u Detroitu, na samo sat vožnje od Baltimora. Zamišljao sam kako bi mi bilo u toj kulturi, atmosferi i ljubavlji koju Detroit pruža. Bili bi ludo – zaključio je Entoni.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije