in

KAMEN BI PROPLAKAO: Srceparajuća rođendanska čestitka Vanese Brajant maloj Điđi – “Volim te, mambasita” (FOTO)

Prošle nedelje navršilo se 15 meseci od tragične pogibije Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane – Điđi koja bi danas napunila 15 godina. Tim povodom na društvenim mrežama se oglasila njena mama, a Kobijeva udovica, srceparajućom porukom.

Foto: AP

– Draga Đijana, srećan 15. rođendan! Volim te! Nedostaješ mi svaki dan! Volela bih da si tu s nama. Nema reči kojima mogu da opišem koliko mi nedostaješ. Volim te,helikopterska nesre Mambasita! – napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom ćerkom.

Đijana je bila srednje dete pokojnog košarkaša i njegove udovice, a zajedno su dobili još i ćerke Nataliju Dijamante (18), Bijanku Belu (4) i Kapri Kobi (1).

– Nedostaju mi moja devojčica i Kobi, puno. Nikada neću razumeti zašto se tragedije događaju tako divnim i dobrim ljudskim bićima. I dalje sve deluje nerealno. Kobi, dobri smo bili. Điđi, mama je i dalje ponosna na tebe. Volim te, napisala je Vanesa nedavno na Instagramu.

Kobi i Điđi Brajant poginuli su 26. januara prošle godine u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji dok su putovali na egzibicionu utakmicu. Živote je izgubilo još sedmero ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije