in

Haos u ”Areni”, sudije jedva izašle sa parketa (VIDEO)

Haos u ”Areni”, sudije jedva izašle sa parketa (VIDEO)

Utakmica između Crvene zvezde i Žalgirisa imala je dramatičnu završnicu u kojoj su svoju ulogu uzele i sudije, koje su razbesnele navijače domaćeg tima, zbog čega su posle završetka okršaja jedva izašle sa terena.

Foto: Tviter/Prinskrin/TelesportRS

Kinan Evans je na oko 15 sekundi do kraja i dva razlike za goste gazio liniju polovine terena, a arbitar to nije video zbog čega su sudije zasute kišom predmeta sa tribina. Oko minut je trajao prekid, dok je spiker molio da se navijači smire, a oni su konstantno psovali arbitre.

Zbog diskutabilnih odluka sudija na meču Crvene zvezde i Žalgirisa za koje navijači domaćeg tima tvrde da su zbog toga oštećene, sudijska trojka je sa terena ispraćena u pratnji obezbeđenja, pa je čak i pocepan tunel koji vodi ka svlačionicama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije