in

Dončić i drugovi su pili do 5 ujutru, zato su izgubili od Poljske

ELIMINACIJA Srbije od Italije je iznenađenje, nešto malo manje izbacivanje Grčke od strane domaćina Nemačke, ali neuspeh Slovenije u sudaru sa Poljskom je senzacija.

FIBA.Basketball

Luka Dončić i drugovi su izgubili od drugorazredne selekcije, a sada na videlo izlaze i pikanterije. Sajt “bhbasket.ba” izašao je u utorak u javnost sa veoma opipljivim informacijama prema kojima je košarkaška reprezentacija Slovenije bančila pred utakmicu četvrtfinala Evrobasketa.

Naime, pomenuti medij se poziva na svoja saznanja iz Berlina i tvrde da su Slovenci noć pred utakmicu sa Poljacima pijančili do pet ujutru.

– Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč – stoji u tekstu.

Dončiću i drugovima je teško pao poraz, as Dalasa je preuzeo krivicu za neuspeh na sebe, selektor je ostao na klupi, ali posle ovih informacija pitanje je šta će se desiti u Sloveniji.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije