in

Dirljiv oproštaj Novice Veličkovića od Dejana Milojevića

Dirljiv oproštaj Novice Veličkovića od Dejana Milojevića

Novica Veličković se oprostio od bivešg saigrača i velikog prijatelja Dejana Milojevića.

FOTO: N. Skenderija

Milojević i Veličković su bili saigrači u Partizanu od 2004. do 2006. godine i jedan drugom su bili konkurentni na istoj poziciji, ali po priznanju obojice, jedan drugoga su učinili boljim igračima. I po završetku njihovih karijera ostali su veliki prijatelji, a Miloje je u jednom period bio i trener Novici u Megi. 

Sada se bivši kapiten Partizana oprostio od svog velikog prijatelja.

-Gde si bre munze…’ Dećo moj, voli te tvoj Munze! Brate moj, velika tuga, bol… Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost… Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima… Mogu danima, godinama da pišem! I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A najveći si! Hvala ti za sve! I još jednom, voli te tvoj Munze – napisao je na svom instagram profilu.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije