in

Zbog incidenta potkačili Zvezdu i Partizan

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem nakon napada na njegove prostorije.

FOTO: Printskrin/Arena sport

Klub je izdao saopštenje putem Fejsbuk stranice, gde su naveli da su slomljeni prozori na prostorijama kluba, ali i prozivali Zvezdu i Partizan, odnosno njihove navijači.

– Danas oko 15 časova, dvojica huligana na motoru, razbili su izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona. Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

– Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara. Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu – stoji u saopštenju kluba.

Inače, fudbaleri Novog Pazara su pretrpeli novi poraz, peti od starta sezone, pošto je od njih bolja bila ekipa Kolubare u Lazarevcu sa 1:0.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde se na originalan način zahvalili Milanu Pavkovu za sve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije