in

Pari Sen Žermen se seli sa ”Parka Prinčeva”

Pari Sen Žermen se seli sa ”Parka Prinčeva”

Prvi čovek PSŽ-a Nasel Al-Kelaifi potvrdio je da Pariz kao grad nije prihvatio da proda stadion ”Park Prinčeva” i da će klub krenuti u potragu za novom lokacijom gde će igrati svoje domaće utakmice.

Foto: Goran Čvorović

Grad je bio izričit u stavu da kultni stadion nije na prodaju čime je stavljena tačka na višegodišnje pokušaje PSŽ-a da ga preuzme od grada.

– To je gotova priča, želimo da se izmestimo sa Parka Prinčeva – poručio je Al-Kelaifi dva dana pošto je gradsko veće Pariza odbilo da proda stadion Pari Sen Žermenu.

– Lako je bilo doneti odluku kada nam je postalo jasno da stadion nije na prodaju. Znamo šta želimo, potrošili smo godine pokušavajući da kupimo stadion, ali sada je sa tim završeno. Želimo da se preselimo”, dodao je gazda Parižana.

Prema navodima francuskih medija PSŽ je sada najbliži odluci da u najskorije vreme počne izgradnju novog stadiona na području Pariza.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije