in

NOVI ŠOK ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Stanković u kultnom milanskom restoranu razgovarao sa gazdom Sampdorije

PREDSEDNIK Sampdorije Masimo Ferero ne odustaje od dovođenja Dejana Stankovića na klupu svog tima, a ovog ponedeljka sastao se lično sa trenerom Crvene zvezde u jednom kultnom restoranu u Milanu, javljaju italijanski mediji.

FOTO: FK Crvena zvezda

Klaudiju Ranijeriju uskoro ističe ugovor na “Luiđi Ferarisu”, a prema informacijama iz Đenove, tvorac šampionske generacije Lestera ne želi da nastavi saradnju jer smatra da se Sampdorija kao klub ne kreće u pravom smeru.

Ranijeri je, navodno, prihvatio i značajno smanjenje plate i bio spreman da potpiše ugovor na dve sezone, ali je problem što mu Ferero nudi saradnju samo na godinu dana.

Iz tog razloga predsednik Sampdorije se susreo sa nekadašnjim vezistom Intera i ponudio mu klupu Sampdorije. Prema navodima medija, sastanak između Ferera i trenera Zvezde dogodio se u znamenitom milanskom restoranu “Da Berti” ovog ponedeljka.

Posrednik u poslu je albanski menadžer Fali Ramadani, zastupnik Dejana Stankovića, koji se u aprilu dva puta sastao sa Fererom kako bi dogovorio angažman trenera Zvezde na klupi Sampdorije.

Generalni direktor Crvene zvezde poručio je nedavno klubovima iz Italije da ne pokušavaju da angažuju Stankovića.

– U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga – rekao je Terzić.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije